Помолоділа Наталя Могилевська вбралася в леопард і розповіла про новорічний сюрприз

Відома українська співачка Наталія Могилевська здивувала публіку квітучим виглядом і порадувала хорошими новинами.

В цьому році артистка відсвяткувала своє 45-річчя, на честь якого вона наважилася на кардинальну зміну іміджу — з шатенки зірка перетворилася в попелясту блондинку. Шанувальники розійшлися в думках — хтось залишився в захваті від оновленого стилю улюбленої виконавиці, а комусь такі нововведення не сподобалися, але всім і не догодиш.

Зараз Наталя поєднує участь у багатьох рейтингових телепроектах, працює над репертуаром, а також активно розвиває особистий блог в Instagram. Для своїх мільйона з гаком підписників співачка регулярно публікує яскраві фото та відео, які завжди збирають масу захоплених коментарів і оцінок “Подобається”.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Нещодавно Могилевська потішила слухачів радісною новиною — вона готується до випуску нової пісні під назвою “Натусик”, причому відразу ж вийде і кліп. На цей раз знаменитість вирішила підігріти інтерес до прем’єри, виставивши свіжу фотографію.

Наталія позує, сидячи в лімузині в білосніжному костюмі, що складається з піджака з відкритим верхом і брюк, а на її плечі накинута шуба в леопардовий принт. В руках вона тримає такий же леопардовий мікрофон і з посмішкою дивиться в камеру. Доповненням образу стали яскравий вечірній макіяж та прикраси.

Коментатори кинулися обсипати Могилевську компліментами:

  • “Ви розцвіли”;
  • “Красуня”;
  • “Ви з кожним днем все прекрасніші!”, — пишуть користувачі.

Не можна не відзначити, що на відміну від багатьох представників сучасного шоу-бізнесу, героїня нашої сьогоднішньої статті не вдавалася до пластичної хірургії. При цьому вона не виключає такої можливості в майбутньому, адже нинішні технології дозволяють робити операції без швів, ще з’явилося безліч процедур апаратної косметології.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Коли вона запитала у своєї аудиторії думку з цього приводу, більшість погодилися, що якщо вже Наталя і вдасться до омолодження, то вона може легко втратити індивідуальність і перетворитися на колег по сцені, які не проти розгладити зморшки уколами краси. До того ж, як вважають фанати, Могилевська і без всього цього виглядає чудово, з чим важко сперечатися.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.