Агата Муценієце публічно назвала себе незаконнонародженою дочкою Сергія Мазаєва, за що їй довелося вибачатися

Відома російська актриса Агата Муценієце публічно зателефонувала співакові Сергію Мазаєву і представилася його незаконнонародженою дочкою.

Цей рік для героїні нашої сьогоднішньої статті видався непростим, причому справа тут далеко не в пандемії. Зірка 9 років була в шлюбі з актором Павлом Прилучним, у них народилося двоє дітей, проте в червні 2020 вони офіційно розлучилися і вже навіть розділили спільно нажите майно.

Агаті відійшла квартира у Москві, у неї ж на вихованні залишилися дочка Мія і син Тимофій, а Павлу дістався великий заміський особняк, де вони раніше жили всією сім’єю.

Муцениеце и Прилучный
Муценієце і Прилучний

Спочатку Муценієце доводилося нелегко, адже чоловіка у неї відбила колега по цеху — актриса Мирослава Карпович, відома за роллю в серіалі “Татусеві доньки”. Незважаючи на те що ні Прилучний, ні Карпович цього не підтверджували, папараці неодноразово ловили їх разом.

Мирослава Карпович
Мирослава Карпович

Пізніше Агата публічно звинуватила колишнього чоловіка в домашньому насильстві, але вже зараз вона з головою поринула в роботу і в материнство, тому через розрив відносин не засмучується.

Агата Муцениеце с детьми
Агата Муценієце з дітьми

У артистки є власне YouTube-шоу “Чесне розлучення”, також вона приступила до зйомок у однойменному фільмі, де отримала головну роль, а ще Муценієце стала гостею гумористичного проекту “Comment out”. Його зіркові учасники змагаються один з одним, виконуючи різні завдання, як правило, провокаційні.

На цей раз Агата повинна була розіграти Олега Газманова, розповівши йому, що насправді є його незаконнонародженою дочкою. Допомогти їй у цьому мав її акторський талант.

Агата Муцениеце в Comment Out
Агата Муценієце в Comment Out

Співак на дзвінок не відповів, тому ведучий запропонував точно так же пожартувати над музикантом Сергієм Мазаєвим. Коли він підняв трубку, Муценієце повідала йому історію про те, що її мама зовсім нещодавно відкрила їй таємницю про те, що Мазаєв — її біологічний батько.

Сергей Мазаев
Сергій Мазаєв

Нібито, в кінці вісімдесятих жінка працювала кухарем в Ризі, а Сергій був там на гастролях і зайшов до неї в їдальню, де все і сталося. Актриса зазначила, що ні на що не претендує і просто подякувала артисту за життя. У відповідь на це він попросив Агату передзвонити йому пізніше, тому що не пам’ятає такої історії.

Скриншот из Instagram Агаты Муцениеце
Скріншот з Instagram Агати Муценієце

Після випуску героїня статті вибачилася за такий сміливий розіграш, про що повідомила своїм шанувальникам в Instagram. Судячи з усього, музикант не образився і навіть трошки засмутився, що Муценієце не його дочка.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.