Вдівець Валентини Легкоступової заявив права на її пісні, гроші і майно: збирається співати “Ягоду-малину”

Валентина Легкоступова несподівано пішла з життя 14 серпня 2020 року, а розділ спадщини тільки почався. Вдівець співачки вже заявив права на пісні, гроші і майно.

Фактичний шлюб виконавиці хіта “Ягода-малина” з яхтсменом Юрієм Фірсовим тривав трохи більше місяця. Розлучила подружжя раптова смерть Валентини, розслідуванням якої на даний момент займаються правоохоронні органи. В офіційному висновку зазначено, що зірка померла від важкої травми голови.

Фірсов стверджує, що її вона отримала, випадково впавши у ванній, при цьому чоловік є єдиним свідком нещасного випадку. Більш того, після експертизи на тілі Легкоступової були виявлені куди більше ушкоджень, схожих на результат побиття.

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

Близькі загиблої переконані, що в їхній родині мало місце домашнє насильство, а її новоспечений чоловік так чи інакше причетний до загибелі знаменитої родички. Незважаючи на це, Юрій не посоромився і подав документи на вступ у спадок покійної дружини.

Дочка співачки Анетта Бриль привернула до справи відомого адвоката Сергія Жоріна, щоб довести вину “вітчима” і перекваліфікувати його зі свідка в головного підозрюваного. Він же першим дізнався про плани Фірсова на майно Валентини.

Валентина Легкоступова и ее дочь Анетта Бриль
Валентина Легкоступова та її дочка Анетта Бриль

За словами Жоріна, вдівець претендує абсолютно на все — на московську квартиру, нерухомість за кордоном, грошові заощадження, прикраси і навіть інтелектуальну власність:

“Діти, батьки і чоловіки — спадкоємці першої черги. Але найдивніше, що крім грошей Фірсов хоче отримати авторські права на твори Валентини Валеріївни, збирається виконувати “Ягоду-малину” і всерйоз говорить про те, що починає концертну діяльність”, — розповів юрист виданню “СтарХіт“.

Валентина Легкоступова с мужем Юрием
Валентина Легкоступова з чоловіком Юрієм

Як кажуть рідні Легкоступової, ще до їх одруження Юрій всіляко контролював виконавицю і намагався організовувати концерти, щоб отримувати з цього прибуток. Якщо раніше чоловік відмовчувався, то зараз він відверто не приховує своїх цілей, що вражає Анетту до глибини душі, як каже Жорін.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.