Тіна Кароль подякувала фанатів, які допомогли отримати їй дві найпрестижніші музичні нагороди

Незрівнянна Тіна Кароль подякувала Culture Music Awards за нагороди "Артист року" і "Альбом року". Співачка особливо відзначила, що це було незалежне голосування.

Але в першу чергу Тіна подякувала своїм фанатам і всім шанувальникам її творчості. Завдяки народному голосуванню вона отримала відразу дві номінації: “Альбом року” і “Артистка року”.

Кращим музичним альбомом року стала трилогія “Знайти своїх”, яку співачка презентувала у вересні 2020 року.

А альбом увійшли три великі пісні, які сама Тіна назвала емоційним пазлом, в якому можна знайти відповідь на питання: “У чому криється щастя?”, а також ряд нових пісень.

Альбом Знайти своїх
Альбом Знайти своїх

Тіна навіть в період пандемії знайшла самий прямий підхід до слухача – через інтернет і, зокрема, через свій Інстаграм і Ютуб.

Деякі з пісень нового альбому співачка прорекламувала так креативно, що кількість підписчиків за кілька днів зросла на сотні тисяч.

Звання “Кращою артистки” 35-річна Тіна отримала цілком заслужено – співачка весь рік, що минає працювала, незважаючи на пандемію і відсутність можливості виступати на великій сцені. Але на світ з’явилися нові пісні, альбоми, вона стала ведучою кількох популярних шоу, отримала іменну зірку на Алеї Слави в Києві. Співачка увійшла в ТОП найкрасивіших жінок України і прикрасила обкладинку книги Ukrainian Women in Vogue.

Тіна Кароль на обкладинці Vogue
Тіна Кароль на обкладинці Vogue

Тіна паралельно розвивала і бренд свого імені. В її колекції – іменні парфуми, одяг, аксесуари, взуття.

У своєму відеозверненні Тіна в стильній синій шубці і косинці щиро подякувала шанувальникам за довіру. Вона зауважила, що народне голосування показує зовсім інші реалії шоу-бізнесу. Співачка зізналася в любові до своїх глядачів і пообіцяла наступного року ще більше нових пісень і творчих знахідок.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.