Лесю Никитюк обікрали, поки вона спала: “Кому знадобився сервант і як його витягли?!”

У новому випуску свого тревел-шоу Le Маршрутка ведуча Леся Никитюк розповіла про неприємну історію, яка трапилася на Чернігівщині - їх автобус обікрали.

Сталося це так. Втомлені в дорозі і від численних зйомок Леся, водій Богдан Богданович і оператор вирішили подрімати прямо в автобусі. І так міцно заснули, що коли прокинулися – багатьох речей не дорахувалися.

Леся на тлі Le Маршрутки
Леся на тлі Le Маршрутки

У них вкрали всі телефони, GPS-навігатор, телевізор, холодильник, мікрохвильову піч, турецький килим, який лежав на підлозі. Зникли деякі особисті речі з одягу. А найголовніше – сервант! Як злодіям вдалося тихо і непомітно таку махину витягнути і забрати, коли кругом голе поле – загадка. Прихопили зловмисники і навіть квітку рододендрон в вазоні.

Таким був салон Le Маршрутки до крадіжки
Таким був салон Le Маршрутки до крадіжки

 ""

Ситуація незрозуміла, так як Леся спить чуйно, а тут – як в яму провалилася, і інші члени команди теж.

Як зізналася Леся, це її не в перший раз обікрали – кілька років тому хтось розбив скло в її автомобілі і витягнув всі подарунки, які вона купила своїм рідним на Новий рік. Довелося дівчині в терміновому порядку міняти розбите вікно і бігати по магазинах, шукати нові подарунки, адже їх так чекали. Злодія так і не знайшли.

***

З Лесею в подорожах постійно трапляються різні пригоди – то вона мало не потонула в болоті, то у автобуса відмовили гальма, а то вперше за багато десятків років карпатський туристичний трамвайчик зійшов з рейок, коли в нього села Леся. До речі, історія з болотом також трапилася на Чернігівщини. Ведучій захотілося подивитися на місцеву пам’ятку – Бондарівське болото. Місце відоме тим, що затягує людей і тварин, які потрапили в нього. І ось буквально на очах у всіх Лесю теж потягнуло вниз, коли вона підійшла ближче. Провідник відразу ж знайшов велику гілку і разом чоловіки визволили дівчину, ноги якої вже були повністю в трясовині.

Ноги Лесі Никитюк після болота
Ноги Лесі Никитюк після болота

Потім довелося лікувати хворобливі подряпини.

 

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.