Відпочили: маленький син Тодоренко і Топалова потрапив в індонезійську лікарню – мама не догледіла

Популярна ведуча Регіна Тодоренко з найменших років бере сина з собою в подорожі, навіть дуже далекі. Зараз вони на Балі і в перший же день трапилася неприємність.

Маленькому синові Регіни Тодоренко і Влада Топалова Майклу зараз 2 роки – 5 грудня у нього був день народження і хлопчикові влаштували веселе свято.

Батьки дотримуються демократичного стилю виховання – сина всюди беруть із собою, мало що забороняють (тільки небезпеки), з першого року вчать самостійно долати всі труднощі і доробляти справи до кінця. За це дитина завжди отримує слова похвали і підтримки.

Син Регіни Тодоренко і Влада Топалова Майкл
Син Регіни Тодоренко і Влада Топалова Майкл

Хлопчик вже займається спортом в справжньому спортзалі і все відзначають його цілеспрямованість – всі вправи, які призначив тренер, виконує обов’язково, змушуючи маму рахувати.

Зараз вже всі новорічні шоу зняті, причому, Майкл теж брав участь в одному з них разом з батьками – це “Маска”, коли співаки, одягнені в найбезглуздіші костюми, співають чужі пісні, а членам журі треба вгадати, хто це і поставити бали за виконання. І Регіна вирушила в Індонезію, на острів Балі – відпочити і знімати свій черговий проект.

Регіна Тодоренко з сином на Балі
Регіна Тодоренко з сином на Балі

Ідея дуже цікава – знімати тропічні пам’ятки з точки зору і ракурсу маленького хлопчика. Що з цього вийде, можна буде побачити після Нового року.

Але в перший же день після поселення в готель, малюк досить сильно травмувався – він тікав від мами, послизнувся, впав і вдарився обличчям об бортик басейну. За словами Регіни, було багато крові, губи сильно розпухли. Їх удвох негайно відвезли до лікарні, де хлопчикові було надано першу допомогу, призначені ліки. Регіна тільки на наступний день зняла Майкла на відео, яке розмістила в своєму Сторіс.

Пост Регіни Тодоренко
Пост Регіни Тодоренко

Хлопчик хмуриться, показує, де болить, але не плаче. Мама поспішила заспокоїти бабусь і дідусів, що нічого страшного немає – скоро заживе і вони почнуть знімати програму.

До речі, зовсім недавно хлопчик будинку зламав руку – теж невдало впав і йому довелося більше тижня носити гіпс.

Майкл Топалов з ручкою в гіпсі и нянею
Майкл Топалов з ручкою в гіпсі и нянею

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?