Софія Ротару продає свою розкішний готель “Вілла Софія” в Криму за 25 млн євро

Софія Ротару, яка тепер живе в Києві, вирішила розлучитися зі своєю нерухомістю в Криму - її шикарна квартира в Ялті вже продана, а тепер прийшов час готелю.

Коронавірусна криза торкнулася знаменитостей не тільки через концерти і виступи, а й малий бізнес представників естради – багато підприємств збанкрутували або перестали приносити бажаний прибуток після введення карантинних заходів. Так серед усіх проданих зірками ресторанів, фітнес-клубів і караоке виявилася готель Софії Ротару. Їй доводиться розлучитися зі своєю шикарною “Вілла Софія” в Криму.

Вілла Софія
Вілла Софія

Розцінку на готель вона поставила недемократичну – купити колишній готель співачки вийде не менш, ніж за 25 мільйонів євро. Адже все-таки епідемія яскраво позначилася на заробітках з виступів: корпоративи і свята заборонені, концерти обмежені, запис і продаж нових пісень стільки грошей не приносить. Судячи з усього, Ротару вирішила мінімізувати збитки продажем готелю (навіть влітку він ледь окупав себе) і заодно заробити згаяне за рік.

Апартаменти в Вілла Софія
Апартаменти в Вілла Софія

Сама виконавиця повноцінним бізнесом “Віллу Софію ” не рахувала – для неї особняк-готель в Ялті був скоріше справою для душі і сім’ї, адже нею керувала невістка Ротару, Світлана Євдокименко. Нерухомість вони купили разом з покійним чоловіком Олександром, так що вона дорога ще й як спогад. Але судячи з усього, безгрошів’я загрожує занадто серйозно. Журналісти програми “Ти не повіриш” знайшли інформацію на одному закритому для сторонніх сайті з продажу елітної нерухомості.

Номер в Вілла Софія
Номер в східному стилі в Вілла Софія

Сама готель належить до нечисленних закладам ВІП-класу в Криму – все 12 номерів класу “люкс”, вони коштують від 200 доларів за одну ніч. Один з номерів облаштовувався Ротару особисто на свій смак для того, щоб гостювати в ньому при приїзді на море. До анексії Криму співачка майже щоліта проводила на берегах Чорного Моря, займаючись улюбленою риболовлею і даючи “чорноморські” концерти.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.