Ольга Бузова вперше показала, як виглядає її мама: “Молодіє з кожним днем”

Відома російська співачка і телеведуча Ольга Бузова показала, як виглядає її найрідніша людина — мама.

Героїня нашої сьогоднішньої статті народилася в сім’ї військовослужбовця Ігоря Дмитровича і стоматолога Ірини Олександрівни. Також у Олі є молодша сестра Аня, вона ж і відправила заявку на “Дом-2” за неї.

Незважаючи на всю скандальність проекту, мати Бузової пишається нею і вважає, що саме “Дом-2” став для спадкоємиці шансом заявити про себе:

“Я всі роки намагалася її звідти забрати, але потім переконувалася, що дочка молодець, робить все правильно. Неважливо, що думає оточення. Вона сама знаходить пригоди, сама потрапляє в біду, сама створює проблему і сама ж з неї виходить”, — розповіла Ірина Олександрівна “Комсомольській правді“.

Ольга Бузова с родителями
Ольга Бузова з батьками

Не можна не відзначити, що у Ольги неймовірно завантажений робочий графік. Проте зірка постійно на зв’язку з мамою — вони як кращі подруги, підтримують одна одну у всьому. Крім того, співачка вже давно забезпечує батьків не тільки найнеобхіднішим, вона ще й балує їх.

Кожна зустріч Олі з Іриною Олександрівною — на вагу золота, адже навіть з урахуванням її величезної популярності в Instagram, героїня статті нечасто ділиться спільними фото з мамою. Зате як тільки така можливість з’являється, Бузова нею тут же користується.

Сестры Бузовы
Сестри Бузови

Так, в Insta-стрічці знаменитості з’явився рідкісний кадр з матір’ю, якій вона подарувала розкішний букет рожевих троянд і написала:

“Дорогоцінні хвилини поруч. Мій скарб. Мама”.

Скриншот из Instagram Ольги Бузовой
Скріншот з Instagram Ольги Бузової

Підписники, звичайно ж, засипали їх компліментами, а також відзначили, що Ірина Олександрівна з роками виглядає тільки молодше, з чим важко посперечатися.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.