Юлія Саніна зробила відверте зізнання: “Одне з найголовніших досягнень 2020 року “

Співачка і фронтвумен української рок-групи The Hardkiss зізналася, що вона інтроверт.

Зробила дівчина це в Інстаграм, опублікувавши чорно-білий знімок, очевидно, зі зйомок кліпу.

“Одне з головних досягнень 2020 року – визнати нарешті в собі інтроверта.
Етап 2021 – цього інтроверта в собі полюбити “, – написала Юлія Саніна.

Відзначимо, Інтроверт – людина, зосереджений на своєму внутрішньому світі; психологічний характер самоуглубленность особистості. Деякі психологи раннього часу називали це відхиленням. Однак сучасні дослідники називають це особливістю, викликаної генетичною складовою, соціумом, вихованням і ще рядом факторів.

 

Несподіване визнання породило бурю питань. Як Юлія Саніна може бути інтровертом, якщо вона така публічна особа, так любить своїх шанувальників і активно бере участь в різних заходах?

Раніше про таку свою особливість солістка української рок-групи The Hardkiss не розповідала

Однак фанати підозрювали, адже вона не дуже любить давати інтерв’ю, а на питання, зокрема, про її кар’єрі більше відповідають менеджери і творчий колектив. З одного боку це нормально, так роблять усі артисти, але з іншого боку вона не дуже любить спілкуватися навіть з новими людьми.

Зокрема, Саніна визнавалася в Інтерв’ю Раміні Есхакзай в Ютуб-проект “Ходять чутки “, що їй було досить складно знайти партнера на проект “Танці з зірками “. Вона була дуже прискіпливою, і їй було навіть важливо те, який у людини буде особистий запах.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.