Онучка Софії Ротару залишила нареченого та вибралася на прогулянку з мамою і бабусею: сімейна ідилія

Соня Євдокименко, онучка легендарної українського співачки Софії Ротару, поділилася кадрами з сімейної прогулянки з мамою та бабусею.

Більшу частину часу 19-річна героїня нашої сьогоднішньої статті знаходиться в Нью-Йорку, де вона вчиться в престижному університеті мистецтв “Школі дизайну Парсонс”. Паралельно з цим Соня пробує себе в якості моделі і навіть займається музикою — на її рахунку вже кілька власних треків англійською мовою. Онучка артистки співає під творчим псевдонімом Sofia Eve.

Соня Євдокименко - внучка Софії Ротару
Соня Євдокименко

Незважаючи на життя в США, Софія знаходить час на сім’ю і регулярно прилітає до рідних у Київ. На цей раз дівчина влаштувала прогулянку з мамою і бабусею Людмилою по зимовій столиці, а невістка Ротару, Світлана Євдокименко, опублікувала у себе в Instagram кілька спільних фото — пані позували на тлі гарних міських пейзажів.

Коментатори обсипали всіх трьох компліментами і відзначили, що сімейну схожість видно неозброєним оком, а хтось занепокоївся відсутністю на фотографіях Софії Михайлівни:

  • “Три покоління неймовірної краси!”;
  • “Ось де гени прекрасні”;
  • “Як ви втрьох між собою схожі!”;
  • “Гарненькі”;
  • “Красуні”;
  • “Софія Михайлівна де? Її не вистачає на сімейному фото”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

До слова, нещодавно в ЗМІ активно писали про те, що героїня статті готується до весілля з 32-річним коханим — мільйонером Денисом Жадановим, який потрапив у список Forbes. Незабаром її батько Руслан спростував цю інформацію, хоча Соня дійсно зустрічається з Денисом.

Соня Евдокименко и Денис Жаданов
Соня Євдокименко і Денис Жаданов

Не можна не відзначити, що сім’я дівчини могла стати для неї відмінним прикладом міцних відносин. Її батьки вже більше 25 років живуть разом, а знаменита бабуся Софія прожила з коханим чоловіком Анатолієм більше 30 років. Навіть після смерті чоловіка Ротару продовжує зберігати йому вірність.

Семья Софии Ротару
Сім’я Софії Ротару

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.