Тіна Кароль пропонує шанувальникам купити свічку у вигляді себе: всього 1800 гривень за штуку

Шанувальники Тіни Кароль тепер мають можливість купити ароматизовану свічку, створену за фотографією улюбленої артистки.

Ні для кого не секрет, що хорошим джерелом доходу для знаменитостей є не тільки виступи і концерти, а й реклама. Українська співачка Тіна Кароль не виняток. Артистка стала обличчям багатьох великих компаній, таких як Garnier, Huawei, «Укрзолото». А недавно Кароль спільно з популярним українським брендом Kachorovska випустила власну колекцію туфель і сумочок.

Кароль випустила власну колекцію туфель і сумочок
Кароль випустила власну колекцію туфель і сумочок

На цьому Тіна Кароль вирішила не зупинятися і спільно з компанією Teplo Candle презентувала свічку зроблену за її подобою. На Instagram-сторінці магазину співачки сказано, що на створення фінального варіанту пішло більше 700 годин роботи художників, дизайнерів, скульпторів і майстрів по заливці. Свічка пахне сандалом, і “оспівує красу жіночого тіла і неосяжність душі “.

Однак дозволити свічку від Тіни Кароль зможуть безумовно не все: вартість – 1800 грн, що трохи збентежило шанувальників артистки.

Пізніше Тіна Кароль опублікувала ще одне відео, на якому можна побачити процес створення воскової свічки з її зображенням.

Користувачі Мережі залишилися в захваті від роботи і відзначили, що важко буде спалювати такий витвір мистецтва. «Блін жалко таке запалювати, та й потім, коли частина прогорить, як то не естетично буде», «Неймовірно прекрасно і витончено», «Яка уточнена робота! Мистецтво »,« Шедевр, неймовірно красиво »,« Таку свічку не хочеться палити »,« Наскільки тонка робота, стільки ніжності », – прокоментували фоловери.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!