Співачка Наталя Штурм надавала ляпасів вдівцю Легкоступової в прямому ефірі: “Ти її угробив, а ще піаришся”

Дивна і раптова смерть популярної співачки Валентини Легкоступової вже кілька місяців не дає спокою не тільки її рідним, але й колегам, шанувальникам.

Тепер масла у вогонь підлили по-повній. Популярне ток-шоу “Пусть говорят” і так славиться своєю емоційністю і драматичністю, але один з останніх епізодів зовсім відзначився – на ньому відома співачка Наталя Штурм вдалася до рукоприкладства. Російську письменницю і співачку обурило образлива поведінка Юрія Фірсова, і вона не втрималася від ляпаса.

Програма була присвячена смерті Валентини Легкоступова, Юрій, як колишній чоловік і вдівець естрадної зірки, прийшов розбиратися в ситуації разом з ведучим і іншими гостями шоу. Самого чоловіка не раз звинувачували в причетності до смерті дружини, вся сім’я покійної підозрює Фірсова в посиленні стану Валентини. Мовляв, насправді Юрій – альфонс, і смерть співачки була йому на руку.

Валентина Легкоступова з чоловіком
Валентина Легкоступова з чоловіком

Крім того, є ще одна зацікавлена сторона – дочка співачки, з якою відносини давно були натягнуті, а після одруження з Фірсовим зіпсувалися остаточно.

Валентина Легкоступова зі старшим дочкою Аннет Бриль
Валентина Легкоступова зі старшим дочкою Аннет Бриль

На самій програмі Фірсов всі звинувачення відкидав, перемикав тему на алкоголізм Легкоступова. Себе альфонсом він не вважає, адже сам є забезпеченим чоловіком без необхідності жити за чийсь рахунок. З його точки зору, саме шкідлива звичка дружини довела її до загибелі – в той день, коли вона померла, вона напилася і впала, а через отриманих травм померла.

Наталія Штурм після цих слів накинулася з обуренням на чоловіка, називаючи його брехуном і аферистом.

Напад Наталії Штурм
Напад Наталії Штурм

Адже, за словами близьких, ніякої залежності у Легкоступова не було, а вдівець тепер просто піариться на смерті заслуженої артистки.

Наталія Штурм дала Фірсову ляпас
Наталія Штурм дала Фірсову ляпас

Але Наталя пообіцяла, що проведе своє розслідування і доведе доля Фірсова, щоб винний не отримав ніяких грошей. Після цього чоловік намагався знову виправдатися.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.