Робочі сміттєзаводу врятували кошеня за мить до болісної смерті в сепараторі: “Ще секунда і його б зім’яло “

У Мережі з'явилося відео порятунку кошеняти від болісної смерті працівниками підприємства по сортуванню сміття.

У Мережі з’явилося відео з камер спостереження з заводу із сортування сміття. На кадрах видно, як при русі сортувальної стрічки, в процесі розбору відходів, один з працівників дістає мішок з рухомого сміття за мить до потрапляння в сепаратор. Чоловік розкриває мішок і бачить там чорно-білого кота. Схоже, господар тварини вирішив дуже жорстоко позбутися домашньої тварини. Однак тепер, швидше за все, у врятованого кота з’явився новий господар.

Варто відзначити, що відео набрало багато переглядів в Мережі і багато були обурені вчинком господаря кота, який викинув тварину на сміття. «Ще секунда і його б зім’яло. Людина який посадив кота в мішок, мені шкода тебе, ти справжнє *** »,« Пощастило котику, що живий »,« Який гарний кіт. Спасибі хлопцю велике, тепер хлопець як ангел-спаситель », – прокоментували користувачі Мережі.

Люди все частіше викидають домашніх тварин, як непотрібну іграшку

В Україні кількість бездомних тварин зростає з кожним днем. Головна причина зростання кількості бездоглядних тварин – людина. За офіційними даними 85% бродячих звірів – колишні домашні вихованці, яких або вигнали власники, або вони були “самовигульнимі” і загубилися. Крім того, в Україні відсутнє законодавство, як у інших країн Європи, яке б не дозволяло людям робити аморальні вчинки, викидаючи домашніх тварин на вулицю. Адже все починається з нашої відповідальності, точніше – безвідповідальності тих, кого ми приручили.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!