Комаров і Кучеренко вирішили публічно з’ясувати, хто в їхній сім’ї головний: Притула і Нікітюк стали свідками

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко вважаються однією з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу, тому їх особисте життя завжди під прицілом камер.

Про роман героїв нашої сьогоднішньої статті публіка нічого не знала доти, поки вони самі не поділилися своїм щастям. Та й то, сталося це тільки після їх таємного весілля в Єрусалимі, куди вони вирушили за всіма канонами конспіраторів.

Щоб не потрапити в об’єктиви папараці, в Ізраїль закохані разом зі своїми сім’ями летіли окремо. Навіть на рейс вони реєструвалися в різний час. Саме тому новина про те, що Дмитро змінив статус завидного холостяка на одруженого чоловіка, стала справжнім потрясінням для всієї армії його шанувальниць і шанувальників.

Дмитро Комаров з Олександрою Кучеренко в Таїланді
Дмитро Комаров з Олександрою Кучеренко в Таїланді

До речі, пропозицію руки і серця ведучий “Світу навиворіт” зробив коханій нетипово і дуже романтично — під час польоту над Києвом в вертольоті.

Цікаво, що Комаров і Кучеренко були партнерами на “Танцях з зірками 2019”, причому вже тоді вони перебували у відносинах, тим не менш, це залишалося секретом до останнього. А ось познайомилося майбутнє подружжя набагато раніше — на конкурсі краси “Міс Україна” в 2016-му, де Олександра завоювала корону, а Дмитро був там членом журі.

Александра Кучеренко на конкурсе красоты Мисс Украина 2016
Олександра Кучеренко на конкурсі краси Міс Україна 2016

Одного разу телемандрівник вже брав з собою в експедицію дружину, а тепер вони разом з’явилися на розважальному шоу “Хто зверху?” на Новому каналі. Ведучі Леся Нікітюк та Сергій Притула очолюють жіночу і чоловічу команду, які змагаються між собою за перемогу і з’ясовують, хто ж дійсно зверху.

Кадр с шоу Хто зверху?
Кадр з шоу Хто зверху?

Кучеренко поділилася у себе Instagram новим спільним фото з Комаровим зі зйомок. Вони обидва позують в баскетбольної формі, а в підписі до знімка міс Україна задала підписникам питання:

“Хто з нашої родини переможе сьогодні в шоу?”.

Користувачі відразу почали коментувати пост:

  • “Дружина переможе”;
  • “Найкрасивіша пара в світі”;
  • “Переможе кохання”;
  • “Яка ж красуня! А Дмитро просто мрія!”.

Разом з Сашею і Лесею з чоловіками боролися Олена Шоптенко та Настя Каменських, а до Дмитра і Сергія приєдналися Влад Яма і Євген Кошовий.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.