Олег Винник дав концерт на радіо без бек-вокалістки Таюне: залишив за бортом

Улюбленець публіки Олег Винник дав невеличкий концерт в ефірі "Русского радио. Україна ", який анонсував напередодні вранці.

Співак прийшов в студію в звичних для себе чорних обтягуючих штанах, чорній худі і з розпущеною шевелюрою. У прямому ефірі він вживу виконав кілька культових пісень, таких як Ніно, Вовчиця, Наречена і інші.

Олег Винник привітав усіх прихильниць з наступаючими святами прямо в ефірі радіо

Олег Винник дав невеличкий концерт на радіо
Олег Винник дав невеличкий концерт на радіо

Примітно, що артист був один. Його одвічної компанії Таїсії Сватко (бек-вокалістки Таюне) з ним не було. Шанувальників це дуже здивувало, адже недавно на шоу “Танці з зірками ” вони заявилися разом. І тепер все думали, що вони – офіційна пара.

Відзначимо, Олег Винник недавно заявив про скасування і перенесення своїх концертів через пандемію коронавируса. Артисти масово переносили свої концерти ще з весни, однак перенести захід – досить тривала процедура, яка вимагає також і фінансових вкладень.

Деяким зіркам просто невигідно багато разів переносити свої виступи, тому їх просто скасовують.

Найбільш високооплачуваний артист України і кумир тисяч жінок Олег Винник вже скоро привітає шанувальників з 2 021 роком і подарує одразу кілька своїх хітів в ефірі шоу “Новорічна ніч на каналі ” Україна “.

Але виявляється, сам артист презентів в новорічну ніч не чекає, адже вважає, що є речі набагато важливіші подарунків.

“Я переконаний, що свято можна зробити кожен божий день. Не варто чекати і думати: ” А що ж нам хтось подарує? “Подарунок дуже простий – просто прокинутися вранці, відчути себе щасливим і поділитися цим щастям з іншими “, – поділився улюбленець публіки.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.