65-річна Лариса Доліна стала неформалкою: вийшла в світ у шкіряних шортах і з дредами на голові

Відома джазова співачка Лариса Доліна вразила шанувальників своїм молодіжним образом. Зірка вийшла в світ у шкіряних шортах, армійських черевиках і з дредами на голові.

У загальному і цілому, артистка не частий гість на світських заходах, хоча останнім часом вона все частіше і частіше радує публіку своїми появами. За час карантину Лариса Олександрівна, як і багато її колег, встигла скучити по сцені.

Нещодавно Доліна побувала на “Пісні року” в фіолетовій сукні вільного крою. А на музичній премії “Золотий грамофон” вона зібрала на собі всі погляди через незвичайну сукню з вирізом до самого пупка.

Слева Лариса Долина на Песне года, а справа на Золотом граммофоне
Зліва Лариса Доліна на Пісні року, а справа на Золотому грамофоні

На цей раз героїня статті стала гостею шоу “Вечірній Ургант”, де в дуеті з групою Burito виконала свою нову пісню “Капкан”. Спеціально для програми знаменитість обрала досить незвичайний наряд.

Вона вбралася в шкіряні мікрошорти, надівши під них темні колготи. Зверху Лариса накинула стильний шкіряний жакет, а грубі черевики, дреди і яскравий макіяж завершили образ.

Користувачі мережі відразу розділилися на два табори — одні вважають, що Доліна омолоджується не за віком, а інші оцінили її сміливість і любов до експериментів:

  • “Смішна така, яклсь безглуздо…”;
  • “Ну Доліна і одяглася, в скінхеди подалася?”;
  • “І навіщо їй потрібен такий прикид? Це зовсім не її!”;
  • “Шикарна! Обожнюю і поважаю”;
  • “Пластика робить чудеса!”;
  • “Круто виглядає Лариса Олександрівна”, — пишуть коментатори.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не можна не відзначити, що героїня нашої сьогоднішньої статті помітно схудла, тому і наряди вона вибирає відповідні — щоб підкреслити покращавшу фігуру.

Лариса Долина до и после похудения
Лариса Доліна до та після схуднення

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.