Дорофєєва увійшла в 8-ку найстильніших і найуспішних українців за версією ELLE Style Awards 2020

Українська співачка Дорофєєва увійшла в 8-ку найуспішніших українців і подякувала публіці за те, що голосували за неї.

Читачі модного журналу ELLE, взяли участь в онлайн-голосування та обрали найяскравіших і найуспішніших представників творчої індустрії. Результати були представлені на урочистій вечері ELLE Style Awards.

Журнал ELLE оголосив 8-ку найстильніших і успішних українців
Журнал ELLE оголосив 8-ку найстильніших і успішних українців

Українська співачка Дорофєєва, яка тільки недавно стала сольною виконавицею, стала переможницею в номінації “Музичний проект” і увійшла в 8-ку найстильніших і успішних українців за версією ELLE STYLE AWARDS 2020.

У своєму Інстаграм-блозі Дорофєєва подякувала всім, хто за неї голосував і зазначила, що ця нагорода дуже важлива для неї.

«Цей рік – складний, але впевнена він став роком внутрішніх відкриттів для кожного особисто. Для мене цей рік – саме той, який змінив моє життя. Ця нагорода для мене підтвердженням, що я роблю все правильно. Спасибі ELLE! І спасибі слухачам і моїм dodo family за те, що активно голосували », – написала Дорофєєва.

Фанати артистки привітали її в коментарях. «Ти заслужила цю перемогу ми завжди поруч», «Надя, ти гідна всіх оплесків світу, лучшая !!! Далі більше »,« Як же ми тебе любимо »,« Пишаємося тобою! Ти велика розумниця »,« Ти заслужила цю перемогу! Ми завжди будемо тебе підтримувати і допомагати тобі », – відреагував на новину Користувачі Мережі.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва прославилася, будучи солісткою групи “Время и Стекло”. У жовтні цього року популярний дует розпався, а Дорофєєва стала сольною співачкою і випустила свій перший сингл під назвою “Gorit”. Пісня “Gorit” стала хітом не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Трек увійшов до сотні кращих в світовому додатку Shazam, а кліп зібрав 10 мільйонів переглядів.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.