Після відходу Дана Балана з проекту “Голосу країни” Тіна Кароль заговорила і заспівала про самотність

Тіна Кароль виклала чорно-біле відредаговане фото, де вона з закритими очима позує на камеру.

Цікаво, але на фото наклали звук – пісню самої Тіни з концерту. За кілька годин публікацію переглянули близько ста тисяч чоловік – відданих фанатів української співачки і тренера шоу “Голос країни ” Тіни Кароль.

“Самотність-це п’єдестал,

Неісякаемий джерело натхнення.

Мої музи шепочуть вам про любов … “, – написала в публікації українська артистка і телеведуча шоу ” Танці з зірками “на телеканалі 1 + 1.

Свічка від Тіни Кароль: новий сувенір істинним шанувальникам для створення романтики

Тіна Кароль на обкладинці Vogue
Тіна Кароль на обкладинці Vogue

Нагадаємо, що недавно українська артистка в колаборації з Teplo Candle зробила подарунок фанатам у вигляді своєї мініатюри в свічці. На сторінці в Instagram виконавиця запостив відео, на якому майстер вручну створює її зліпок. Такий сувенір від улюбленої співачки фанати можуть придбати в її фірмовому магазині за досить сміливу ціну в 1800 гривень.

Тіна Кароль презентувала власну свічку
Тіна Кароль презентувала власну свічку

Він ретельно опрацьовує кожну робити. Свічка є фігурою у вигляді Тіни, яка сидить у сукні-сорочки. Воскове виріб був виготовлений до 15-річчя творчості співачки.

Босоніжки від Тіни Кароль: сама собі свято

Тіна Кароль рекламує взуття власного дизайну
Тіна Кароль рекламує взуття власного дизайну

А до цього Тіна випустила колекцію літніх зручних босоніжок різного кольору з підвішеним каменем Сваровські на підошві. Таке задоволення відомого особистого бренду “Тіни Кароль ” обійдеться фанаток в 5 200 гривень.

Тіна Кароль і Голос країни

Тіна Кароль дивує дуже жіночними і нереально красивими сукнями
Тіна Кароль дивує дуже жіночними і нереально красивими сукнями

Тіна Кароль знову стала тренером одинадцятого сезону шоу “Голос країни “. На цей раз, проект буде проходити без Дана Балана, його крісло займе Олег Винник.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?