Горбунов в спробах наздогнати заробітки Осадчої вирішив попрацювати Дідом Морозом: теж хоче нову машину

Відомий український шоумен Юрій Горбунов в розпал новорічної метушні вирішив приміряти на себе образ Діда Мороза.

Катя Осадча у себе в Instagram-stories опублікувала відео, в якому її знаменитий чоловік в домашній пральні прасує святковий костюм. Перед камерою артист з’явився в білій футболці з принтом, чорних шортах і в хутряних гетрах — за його словами, їх йому подарували казкові гноми.

“Чим займається тато напередодні Нового року? Прасує костюм Святого Миколая!”, — сказала ведуча “Світського життя”.

Скриншот из Instagram Кати Осадчей
Скріншот з Instagram Каті Осадчої

Втім, більшість людей асоціюють цю шубу з шубою Діда Мороза, до того ж Юрій вже неодноразово в нього перевтілювався. Не можна не відзначити, що через коронавірус в цьому році пишних корпоративів не бачити, але ж саме вони приносять представникам сфери шоу-бізнесу левову частку доходів.

З огляду на це, не виключено, що Горбунов вирішив влаштувати собі підробіток аніматором на дитячих святах, щоб встигнути за заробітками дружини.

До того ж днями Катерина похвалилася в соціальних мережах новеньким джипом елітної марки Jaguar, на якому вона планує їздити вже у 2021-му. Цей автомобіль обійшовся їй в суму не менше півтора мільйона гривень, тоді як Юрій їздить на машині скромніше. У нього джип Land Rover, причому не самої нової моделі.

Слева Катя Осадчая в своей новой машине, справа их сын Иван заправляет машину Горбунова
Зліва Катя Осадча в своїй новій машині, справа їх син Іван заправляє машину Горбунова

Однак фінальне слово Горбунова розставило все на свої місця:

“Дитина буде в шоці. І мама теж”, — з посмішкою закінчив прасування шоумен.

Судячи з усього, герой статті збирається влаштувати трирічному синочку Вані справжнє новорічне диво. Юрій, безсумнівно, люблячий батько.

Сім'я Юрія Горбунова і Каті Осадчої відпочинку
Юрій Горбунов та Катя Осадча із загальним сином Іваном

До речі, саме Осадча подарувала йому первістка, а сама вона вже двічі мама — від першого шлюбу у неї залишився дорослий син Ілля.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.