У 52-річної російської співачки Валерії прямо на Новий рік 1 січня народилася внучка: “Я плачу від радості “

52-річна російська співачка Валерия 1 січня стала бабусею - дружина її 22-річного сина Арсенія народила дочку. Батько був присутній при пологах.

Першого січня рано вранці в Інстаграме співачки з’явилося сімейне фото, на якому присутні сама Валерія, її чоловік Йосип Пригожин, молодший син співачки Арсеній Шульгін і його молода дружина Ліана. Пара одружилася в серпні минулого 2020 року.

Співачка Валерія з родиною
Співачка Валерія з родиною

А поруч з фото ось такий пост:

 ""

Це означає, що вночі 1 січня Валерія (Алла Перфілова) вдруге стала бабусею – у неї вже є онук від 25-річного сина Артемія Шульгіна, який з дружиною живе в Женеві.

У Валерії є також старша дочка Анна Шульгіна, їй 27 років, вона незаміжня, розвиває свою кар’єру співачки під псевдонімом Шенна. Всі троє дітей співачки від її другого чоловіка Олександра Шульгіна, з яким вона розлучилася з великим скандалом через постійне домашнього насильства.

Молодший син Арсеній влітку одружився на своїй однолітці Ліані Волковій, а 1 січня у пари народилася дівчинка, ім’я якої ще не названо.

Молодий батько був присутній при народженні своєї дитини – пара обрала партнерські пологи в пологовому будинку Центральної клінічної лікарні в Москві.

Арсений и Лиана Шульгины с новорожденной дочкой
Арсеній і Ліана Шульгіни з новонародженою дочкою

За ніжним стосункам молодих людей видно – вони по-справжньому люблять один одного, а дитина ця бажана.

 ""

Скоро молоді люди відправляться додому.

 ""

Щаслива бабуся написала так:

 ""

Син Арсеній і його дружина живуть окремо. Після одруження молодий чоловік закинув музику, якої захоплювався раніше, і зайнявся бізнесом. Він особисто сплатив всі весільні витрати і медовий місяць, не просячи грошей у батьків. Невістка Ліана – модель і блогер, хоча має юридичну освіту, але за фахом не працює.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.