Помер відомий український комік: серце молодої людини перестало битися рано вранці

Смерть відомого закарпатського коміка-блогера, засновника "Фігляр-ТВ " Івана Гамора стала повною несподіванкою для його численних шанувальників.

Повідомлення про смерть розмістив на своїй сторінці в Фейсбук його друг Микола Сидоряк (Kolya Sidoryak).

Повідомлення Миколи Сидоряка
Повідомлення Миколи Сидоряка

Іван давно лікувався від серйозного захворювання легенів, але передплатники його ютуб-каналу навіть не підозрювали про це. 30-річний ведучий вважав, що людям потрібно нести тільки позитив, а проблем і неприємностей у кожного своїх предостатньо. Іван щиро вірив, що його молодий організм впоратися з важкою хворобою, але та перемогла. Серце Івана зупинилося 2 січня 2021 року о 4 годині ранку.

Іван Гамор
Іван Гамор

На Закарпатті, батьківщині молодої людини, кажуть: душа тих, хто помирає на світанку, відразу відлітає в рай.

Популярність Іван отримав після того, як на ютубі створив свій канал “Фігляр- ТВ” (в перекладі з місцевого діалекту “Жартівник-ТВ”). Особливо сподобався передплатникам міні-серіал “Васько на чехи ” про те, як звичайний закарпатський сільський хлопець вирішив підзаробити грошей, як і всі, і відправився в Європу.

Канал Івана Гамора на ютуб
Канал Івана Гамора на ютуб

Кожне відео було обставлено максимально реалістично, але дуже смішно. Крім того, він робив пародії на популярні ТВ-шоу, наприклад, “Хата на тата”, “Схеми” та інші. За два місяці канал набрав майже 11 тисяч підписчиків, а деякі відео – майже півмільйона переглядів.

У Івана було дуже багато ідей і він мріяв зібрати 1 мільйон передплатників, але не судилося.

Вічна пам’ять!

 

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.