Світлана Лобода вийшла на сцену з накладними бюстом, який ледь не випав під час виступу (ФОТО)

Відома українська співачка Світлана Лобода в Інстаграмі поділилася кадрами з недавнього виступу, на яких помітна одна маленька деталь.

Як і багато інших артистів, героїня нашої сьогоднішньої статті скучила за сценою. Саме тому одним з перших новорічних постів в соціальних мережах стала серія фотографій закулісся під час підготовки до концерту.

Фото из Instagram Светланы Лободы
Фото з Instagram Світлани Лободи

Виконавиця репетирує в чорному топі і довгій спідниці на босоніжках на високих підборах у супроводі власного шоу-балета. Волосся Світлани укладене пишними хвилями, а на обличчі помітний яскравий сценічний макіяж.

“Вогонь, пристрасть, емоції — це те, що бачите зі сцени ви. Багатогодинна праця і безсонні ночі — це те, що проходимо ми, щоб радувати вас знову і знову. Але який би не був складний цей шлях, виходячи на сцену і бачачи захоплення в ваших очах, іншої долі я собі не бажаю”, — підписала співачка пост, після чого привітала фанатів зі святами.

Звичайно, користувачі відразу обсипали зірку компліментами:

  • “Дякую, що мотивуєте працювати над собою”;
  • “Ви найкраща!!”;
  • “Як же вона красива… Неймовірно”;
  • “Наша муза”;
  • “Класні кучері”.

Крім того, коментатори звернули увагу на те, як сильно виділяється бюст Світлани на тлі засмаглої шкіри. Дехто і зовсім почав будувати припущення з приводу того, що ж це таке — силіконові або навіть поролонові імпланти, вкладиші, фіксатор грудей або просто невдало впавше світло.

Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Незважаючи на велику кількість версій, відповідь на це питання так і залишилася загадкою, так само як і пальці Лободи, які одного разу сполошили всю мережу.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.