Друг Пугачової Буйнов показав, як Примадонна насправді виглядає на восьмому десятку: молода не по роках

Олександр Буйнов, який довгі роки дружить з Аллою Пугачовою, показав в соціальних мережах, як вона виглядає насправді в свої 71.

Знайомство артистів відбулося понад 45 років тому. Тоді Буйнов гастролював по країні в складі ансамблю “Веселые ребята”, а в Сибіру на сцені одного з будинків культури вони помітили на той момент ще маловідому молоду виконавицю Аллу Пугачову. Її талант так вразив музикантів, що вона стала першою в їхньому колективі солісткою-жінкою.

Пугачева и Буйнов в молодости
Пугачова і Буйнов в молодості

Цілий рік Примадонна виступала з “Веселыми ребятами”, але після перемоги на престижному пісенному фестивалі “Золотий Орфей” з піснею “Арлекино” вона пішла у сольне плавання. Незважаючи на це, з Олександром Алла продовжила спілкуватися, причому досить тісно. Єдиний період, коли вони не підтримували жодного зв’язку — її заміжжя за Філіпом Кіркоровим.

Буйнов и Пугачева
Буйнов і Пугачова

Артисти досі є кращими друзями. Більш того, вони навіть називають один одного братом і сестрою.

“Яке щастя, що у мене є ти. Нас в буйновській сім’ї було четверо пацанів, папка з мамкою не враховуються. Так хотілося-мріялося, щоб була ще сестричка. Ось з’явилася ти”, — написав Буйнов одного разу у себе в Instagram .

З огляду на те, що їх пов’язують теплі стосунки, багато свят вони теж відзначають разом. Так, на цей раз виконавці провели Різдво в загальній компанії, а фотографіями з дружнього вечора Олександр вже встиг поділитися з шанувальниками.

У кадр потрапили сам Буйнов, Максим Галкін, Алла Пугачова, а також сімейство Достман. Не можна не відзначити, що Примадонна виглядає приголомшливо і без фотошопу — струнка, щаслива і може похвалитися моложавим видом, хоча у 2021-му їй виповниться вже 72 роки. Втім, коли поруч маленькі діти і молодий чоловік, це зовсім не дивно.

Скриншот из Инстаграм Александра Буйнова
Скріншот з Інстаграм Олександра Буйнова

Більше цікавого про сімейні перипетії найбільш обговорюваної пари російського шоу-бізнесу дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.