Надя Дорофєєва на Балі мало не стала жертвою отруйної змії: “Мурахи і малярійні комарі – це просто дрібниці”

Молода і амбітна українська співачка Надя Дорофєєва вже другий тиждень з чоловіком Володимиром Дантесом відпочивають на Балі. Там їх чекали деякі неприємні сюрпризи.

Пара разом зі своїми друзями Мішею і Дашею Кацуріними – рестораторами з Києва, зняли віллу подалі від міської суєти і переповнених, дуже брудних муніципальних пляжів. На перших порах все було відмінно і екзотично. А потім з’ясувалося, що не дарма Балі вважають “сміттєвим” курортом. Після того, що Надя і Володимир побачили на міських пляжах, у них якось пропало бажання купатися в Індійському океані. Зараз всі купання тільки в басейні.

Так виглядають пляжі Балі після прибою
Так виглядають пляжі Балі після прибою

Потім виявилося, що на їх орендованій віллі, крім них, живуть ще тисячі мешканців – дрібних мурах. Щоб ці жалкі співмешканці не лізли на кухню і в ліжко, щодня персонал проводить хімічну обробку. Через мурах компанія навіть стала шукати інше місце проживання, куди переберуться на днях.

Наступним неприємним сюрпризом виявилися комарі. Щеплення від малярії зробили всім, але ці кровоссальні ще переносять смертельну хворобу – лихоманку Денге, від якої щеплень немає. Тут уже як пощастить.

Сьогодні, 9 січня, Надя ввечері опублікувала пост – коли вони повернулися під вечір в номер, то виявили невелику змію.

Змея в номере Нади Дорофеевой
Змія в номері Наді Дорофєєвої

На перший погляд змійка не здавалося особливо страшною, першою її помітила Надя. Але коли обслуговуючий персонал помітив гостю, то негайно викликав спецбригаду – це виявилось дитинча смертельно отруйної місцевої кобри, отрута якої з перших днів життя може вбити коня, а не те, що людину.

Фахівці ловлять змію на віллі, гле зупинилася Надя Дорофєєва
Фахівці ловлять змію на віллі, гле зупинилася Надя Дорофєєва

Після цього перелякана Надя і Дантес пішли спати, але сказали, що постараються швидше з’їхати з такого небезпечного місця. Ось так за свої ж гроші можна знайти собі проблеми.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.