Хто батько дитини вічно вагітної Ані Лорак? Серед претендентів Лазарєв, Кіркоров і ще дехто відомий

Ані Лорак безумовно є однією з найбільш знаменитих співачок нашого часу.

Ні для кого не секрет, що Лорак вже не раз порівнювали зі слоном, але не в параметрах фігури, а в тривалості вагітності. Адже цікаве положення їй пророкують вже майже два роки, а в коментарях жартують, що Лорак як слон – важка, близька стільки часу, і все ніяк не народить.

Ми вирішили дізнатися правду – вагітна співачка насправді, і якщо так, то хто ж справжній батько?

Ми з’ясували, і розповіли докладно в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

“Я вагітна! “: Ані Лорак приголомшила визнанням, залишилося розібратися хто батько

Подейкують, що білий колір повнить. Але виточена постать Ані Лорак, яка до цього була предметом захоплення, раптом стала маркером для обговорень – всім в очі кинувся її живіт, який, на думку фанатів, став помітно округлятися.

Скоріш за все, батьком її майбутньої дитини стане той, з ким стосунки зав’язалися зовсім недавно

Поряд з творчістю, у неї встиг з’явиться новий об’єкт обожнювання. Не так давно Ані почала зустрічатися з 26-річним саунд-продюсером лейблу Black Star Єгором Глібом. Пара намагалася не афішувати відносини, проте зрідка викладала спільні фото в «Інстаграме».

Чутки, що співачка вагітна другою дитиною, до сьогоднішнього дня Єгор і Лорак так і не підтвердили. Однак її місцями округлий животик дає про себе знати.

Варто відзначити той факт, що Єгор також був одружений. Його колишня дружина Тетяна Решетняк, з якою він прожив у шлюбі 3 роки, назвала причину розлучення – молода людина зраджував їй і навіть піднімав на неї руку під час сварок.

Однак, судячи з Лорак, вона не відчуває тієї ж проблеми, що і Тетяна. Кароліна викладає радісні фото в Інстаграм, і зрідка навіть хвалиться своїм кільцем, очевидно від улюбленого Єгора.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.