Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна Стрюкова відзначає день народження – красуні виповнилося 25 років

Анна Заворотнюк-Стрюкова тепер переживає важкі часи - її мама, актриса Анастасія Заворотнюк вже більше року серйозно хвора. Але життя йде своїм череддом.

Юній дівчині 14 січня виповнилося 25 років. До цього нехай невеликого ювілею Анна розмістила на своїй Інстаграм-сторінці гарний пост і поділилася роздумами про життя.

Шанувальники Анни засипали її поздоровленнями і компліментами. Дівчина дійсно дуже красива і гармонійна, схожа на свою зоряну маму в юності.

Анастасія та Анна Заворотнюк
Анастасія та Анна Заворотнюк

Свої святкові фото і відео Анна зняла в зимовому лісі біля селища Крекшино, де після лікування живе її мама з чоловіком Петром Чернишовим і двома молодшими дітьми – сином Майклом і донькою Мілою, а також, мамою Анастасії, яка доглядає за дочкою.

Сім'я Заворотнюе до хвороби мами
Сім’я Заворотнюк до хвороби мами

Анна до недавнього часу також жила, але на початку зими переїхала у власну квартиру в Москві. Дівчина багато працює, знімається в кіно, виходить в якості моделі на подіум, веде передачі на ТБ і їй було складно щодня добиратися 33 км тільки до МКАД, а там ще більше години до своєї роботи.

Її батько допоміг купити невеликі затишні апартаменти в дуже зручному для Анни місці. Дмитро Стрюков – бізнесмен, живе в США, де у нього є агентство з продажу нерухомості – елітних квартир і будинків на західному узбережжі. Він підтримав дочку, адже всі гроші Заворотнюк і Петра Чернишова, який працює на знос, йдуть на лікування.

Анна з братом Майклом на його випускному
Анна з братом Майклом на його випускному

У Анни серйозну освіту – вона з відзнакою закінчила Вищу школу сучасних соціальних наук на відділенні менеджменту в МГУ. А потім два роки навчалася на факультеті продюсування престижного університету Пейс в Нью-Йорку.

На сьогодні Анна не має відносин, її роман з Єгором Крідом був дуже коротким. Потім дівчина зустрічалася з сином мільйонера Мансуром Джамалдаевим, ходили навіть чутки про їх таємне весілля, але вони не підтвердилися. Зараз Анна цілком зайнята кар’єрою і мамою.

Анна Заворотнюк з Мансуром Джамалдаевим
Анна Заворотнюк з Мансуром Джамалдаевим

Згідно з домовленістю в сім’ї, ніхто з родичів не коментує стан Анастасії, а також, тримає в секреті все, що стосується молодшої Міли – батьки не хочуть, щоб вона страждала через пильну увагу цікавих.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.