Христина Асмус і Гарік Харламов возз’єдналися заради доньки: екс-подружжя знову з’явилося на публіці разом

Екс-подружжя Христина Асмус і Гарік Харламов не перестає дивувати публіку своєю ідилією в стосунках навіть після розлучення.

У жовтні 2020-го зірка “Інтернів” і резидент “Comedy Club” офіційно стали колишнім чоловіком і дружиною після семи років у шлюбі. За їх словами, причиною розставання стала відсутність пристрасті — з часом їх відносини просто охололи. При цьому їм вдалося уникнути скандалів і залишитися друзями.

Христина Асмус і Гарік Харламов знову разом - вирішили не псувати життя дочки
Христина Асмус і Гарік Харламов

Підтверджує це недавнє фото Асмус в Інстаграм, на якому вона позує в компанії Харламова, дочки Насті та своєї племінниці Софії. Таким дружним складом вони сходили в кіно на фільм “Останній богатир: Корінь зла”, де Гарік озвучував одного з персонажів.

“Нам дуже сподобалося і фільм має, безумовно, заслужений успіх! Навіть хочемо сходити ще раз”, — поділилася актриса враженнями від сімейної вилазки.

Шанувальники тут же обсипали публікацію безліччю коментарів:

  • “Все ще чекаю, коли ви зійдетеся”;
  • “Відмінні батьки, все для дочки. Не важливі в цей момент особисті розбіжності!”;
  • “Гаріка знову “прифотошопила”?”;
  • “Так хочеться, щоб разом були…”.
Комментарии под фото Асмус с Харламовым
Коментарі під фото Асмус з Харламовим

Це не єдиний світський вихід Гаріка і Христини після розлучення. Зовсім нещодавно вони добре провели час разом на іншому заході — на святі на честь семиріччя Насті. Люблячі батьки влаштували для дитини грандіозну вечірку з аніматорами, гостями, декораціями і розкішним тортом.

День рождения дочки Асмус и Харламова
День народження дочки Асмус і Харламова

До речі, спадкоємиця Харламова і Асмус залишилася жити з мамою, при цьому знаменитий батько все так же приймає в її вихованні активну участь.

Схожі статті

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.