Полякова похвалилася мальдівськими лобстерами і влаштувала бій подушками з дочками: красиво жити не заборониш

Єдина і неповторна Суперблондинка Оля Полякова показала в соціальних мережах свою розкішну вечерю на Мальдівах і веселі забави з дітьми.

Як і багато інших українських артистів, виконавиця хіта “Шлепки” посеред зими вирішила втекти в літо. Зараз вона разом з чоловіком Вадимом, а також їх дочками Машею та Алісою відпочиває чи не в самому райському куточку планети — на Мальдівських островах.

Там же співачка відзначила своє 37-річчя, з яким її привітали Надя Дорофєєва, Леся Нікітюк, Катя Осадча, Юрій Горбунов, Санта Дімопулос, Ірина Білик та безліч інших знаменитих друзів.

Оля Полякова
Оля Полякова

Як активний користувач Інстаграм, Оля Полякова регулярно публікує нові фото і відео з відпустки, чим одночасно і радує, і дратує публіку. Зірка вже встигла показати свої найсміливіші купальники і довести, що її фігуру без перебільшень можна назвати ідеальною.

Оля Полякова на пляже
Оля Полякова на пляжі

Розбавити нескінченний потік пляжних знімків героїня нашої сьогоднішньої статті вирішила трапезою. Так, у себе в Stories Оля похвалилася святковою вечерею на березі Індійського океану:

“Принесли нам наших лобстерів. Найкращі лобстери в моєму житті були саме на Мальдівських островах”, — сказала артистка за кадром.

Скриншот из Инстаграм Оли Поляковой
Скріншот з Інстаграма Олі Полякової
Скриншот из Инстаграма Маши Поляковой
Скріншот з Інстаграма Маші Полякової

Після щаслива іменинниця влаштувала з молодшою спадкоємицею Алісою бій подушками, а зі старшою Машею заспівала дуетом кілька улюблених пісень. Судячи з усього, день народження вдався на славу.

Скриншот из Инстаграма Оли Поляковой
Скріншот з Інстаграма Олі Полякової
Скриншот из Инстаграма Оли Поляковой
Скріншот з Інстаграма Олі Полякової

До речі, чоловік Полякової на цьому святі життя лише раз засвітився в Stories дочки — він досить непублічна людина і увагу особливо не любить. З цієї ж причини Вадим нечасто з’являється в соцмережах Олі.

Скриншот из Инстаграма Маши Поляковой
Скріншот з Інстаграма Маші Полякової
Оля Полякова та її чоловік Вадим
Оля Полякова та її чоловік Вадим

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".