Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала, що він втратив, коли пішов до Каменських: щастя в минулому

Колишня дружина Потапа вирішила не відставати від нього і теж полетіла на Мальдіви, де показала, що він втратив, коли пішов до Насті Каменських.

Ірина Горова приєдналася до полку українських зірок, які проводять зимові канікули в теплих краях. Так, разом з донькою Наталкою і сином Андрієм продюсер відправилася на Мальдівські острови, звідки, до речі, тільки но повернулися додому Потап і Настя. Такий же розкішний відпочинок дозволили собі Ольга Фреймут і Оля Полякова.

Ирина Горовая на Мальдивах
Ірина Горова на Мальдівах

На своїй сторінці в Instagram Ірина регулярно ділиться відпускними фото. Вона вже встигла похвалитися підтягнутою фігурою в купальнику і поплавати з аквалангом, а на цей раз героїня статті опублікувала серію теплих сімейних знімків з дітьми з прогулянки по блакитному пляжу.

Потап с бывшей женой Ириной и детьми
Потап з колишньою дружиною Іриною і дітьми

Відзначимо, для Потапа Андрій є рідним сином, а Наташа падчеркою, хоча артист неодноразово зізнавався, що відноситься до неї як до власної дочки.

“Є місця, де ти відчуваєш, що енергія наповнює тебе, де ти відчуваєш гармонію, спокій і максимальне умиротворення. Є люди, з якими тобі добре, спокійно і дуже комфортно. А коли все це поєднується, ти знаходишся в точці максимального щастя. Малюки мої, люблю вас дуже”, — зворушливо звернулася Горова до дітей.

Коментатори почали обсипати сімейство теплими словами:

  • “Які ви милі”;
  • “Ось це так, такі красиві”;
  • “Ого Андрій вимахав”.

Олексій теж зазначив, що син помітно підріс і написав: “Величезний синіще!”.

Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Більше про те, як Потапенко вдається дружити з колишньою і навіть працювати разом, незважаючи на шлюб з Каменських, дивіться у відео:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.