Філіп Кіркоров втік з Росії та потрапив в міжнародний скандал, поки відпочивав на кращих курортах світу

Поп-король російської естради Філіп Кіркоров не перестає хвалитися розкішним життям, в той час як навколо нього розгортається цілий міжнародний скандал.

Колишній чоловік Примадонни вирішив втекти із зими в літо, причому грунтовно. Зустрівши Новий 2021 рік у домашній обстановці, артист взяв дітей і помчав в Майамі, де у нього є нерухомість — двоповерховий особняк в престижному районі міста. Там Філіп Бедросович зводив Аллу-Вікторію і Мартіна на шопінг, влаштував посиденьки з сім’єю Христини Орбакайте, після чого з ними ж відправився на Багами.

Киркоров с детьми на шопинге в Майями
Кіркоров з дітьми на шопінг в Майямі

Дружною зірковою компанією вони побували на одній з головних місцевих визначних пам’яток — Острові Свиней, який заселений дикими свинками. Звичайно, в Інстаграмі Кіркорова відразу ж з’явилися кадри з цієї захоплюючої поїздки.

Утомливою настільки насичена відпустка для співака не стала, оскільки після Майямі і Багам він полетів не додому, а в Дубай, де встиг погуляти по пляжу в літньому костюмі від Versace за шалені гроші. Зупинився ж він в елітному п’ятизірковому готелі Mandarin Oriental, де одна ніч в номері категорії люкс обходиться гостям в майже 62 тисячі гривень.

Киркоров в Дубае
Кіркоров в Дубаї

Втім, навіть без присутності Філіпа в гущі подій, навколо нього розгорівся скандал — Литва заборонила йому в’їзд на територію країни протягом наступних п’яти років. Причиною цього стала позиція артиста з приводу Криму, яку він висловив тим, що неодноразово відвідував півострів після всіх пов’язаних з ним подій.

Кіркоров залишати це без уваги не збирається і буде судитися з Литвою на чолі з відомим зірковим адвокатом Олександром Добровинським.

Більше цікавого про життя поп-короля дивіться у відео:

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".