Влад Яма полетів в Майямі і похвалився трусами за шалені гроші: в таких і на люди вийти не соромно

Український хореограф і суддя "Танців з зірками" Влад Яма продовжує розбурхувати публіку кадрами з розкішного відпочинку в сонячному Майямі.

Зовсім нещодавно танцюрист разом з дружиною Ліліаною і сином Леоном відправився на престижний американський курорт, де компанію їм склала сім’я шоумена Анатолія Анатоліча.

З огляду на те, що більшість знаменитостей відпочивали в теплих краях на новорічні свята, можна сказати, що герой нашої сьогоднішньої статті пішов проти системи і поїхав в літо в той час, коли інші вже повертаються додому в зиму.

Влад Яма с женой и сыном
Влад Яма з дружиною і сином

Влад є активним користувачем соціальних мереж. Він регулярно ділиться з шанувальниками кадрами закулісся з різних шоу, сімейними фото і відео, розповідає про спортивні успіхи і поразки. Звичайно, відпустка не стала винятком — Яма все так само підтримує зв’язок зі своєю аудиторією безліччю нових постів.

На прохання підписників в Instagram хореограф показав, де вони з сім’єю оселилися в Майямі.

Скриншот из Инстаграма Влада Ямы
Скріншот з Інстаграма Влада Ями

Влад безумовно має почуття гумору, адже в своїх Stories він заявив, що разом з домочадцями мешкає на пляжі біля скель. Причому у них є передпокій, місце для взуття, спортзал, дитяча, парасолька в якості даху і меблі, а точніше “дружина, а під нею меблі”.

Скриншоты из Инстаграма Влада Ямы
Скріншоти з Інстаграма Влада Ями

Потім Яма провів екскурсію по величезному спортивному магазину, де можна знайти все, що завгодно. У тому числі і сімейні труси за ціною в 920 доларів (26 тисяч гривень).

Скриншоты из Инстаграма Влада Ямы
Скріншоти з Інстаграма Влада Ями

Оскільки танцюрист працює на телебаченні, цілком ймовірно, що він з легкістю може собі дозволити таку дорогу покупку, хоча приміряти ці сімейні шорти Влад все ж не став.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.