Винник не втрачає зв’язку з “молодими вовчицями” і готує великий концерт до 8 березня: де він відбудеться?

У зв'язку з жорсткими карантинними обмеженнями і локдауном, який закінчиться вже через пару днів, всі зірки скасували свої концерти.

Але вони вже спішно планують нові, так як вірять – в цьому році карантину і заборон на проведення масових заходів має бути значно менше, ніж в 2020 році.

Першим, хто нагадав про себе і проведенні своїх концертів, став не хто інший, як Олег Винник – улюбленець всіх вовчих.

Він запланував концерт не просто на якусь дату, а напередодні самого приємного і многоожідаемого жіночого свята – на 7 березня.

Про своєму концерті Олег Винник сповістив в Інстаграм-акаунті і вже закликав купувати квитки

“Друзі, не змінюємо традицій і влаштовуємо довгоочікуваний концерт на честь свята весни! Скучили за атмосферою драйву, якісної живої музики, позитиву і любові № 7 березня о 19:00 збираємося в ТРЦ« Термінал »г .. Бровари. Концерт відбудеться в безпечному форматі згідно з усіма правилами карантину. Посилання на квитки в шапці профілю “, – написав Олег Винник в описі до своєї традиційної афіші концерту.

Ось що шанувальники Олега стали писати в коментарях до новини про концерт:

  • Прикольно, в Києві відмінили и просто з людей кошти забрали, а в Броварах означати буде, даже НЕ здівуюся если его теж за 2 дні відмінять !, – пише користувач з ніком valentina_barashenko
  • Якщо дозволили провести концерт в березні, то що на рахунок перенесених концертів з осені ?? Може і концерт в Дніпрі проведете в березні, як і в минулому році ??, – пише користувач з ніком crist_rose
  • Дуже скучили. Чекаємо з нетерпінням і в інших містах, – пише користувач з ніком lyubov_savenko

З ким у Олега Винника насправді був роман: Таюне, Ніно або Олена Шоптенко?

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.