Повелитель вовчиць Олег Винник забув про Таюне і приємно провів час в компанії іншої знаменитої блондинки

Відомий український співак Олег Винник з'явився на публіці в компанії знаменитої блондинки, але мова не про його передбачувану дружину Таюне.

Виконавцю і його бек-вокалістці вже давним-давно приписують не просто роман. В ЗМІ неодноразово згадувалося, що у пари є спільна дитина — син Юліан. Хлопчик живе і вчиться в Німеччині, де Олег будував кар’єру артиста мюзиклів ще до того, як прославився в рідній Україні.

У це легко повірити, адже таємне подружжя практично завжди разом, особливо це стосується гастролей і будь-яких виступів, причому навіть в рамках телепроектів.

Таюне
Таюне

Примітно, що Винник тримає подробиці особистого життя при собі і всіляко уникає будь-яких коментарів з цього приводу при спілкуванні з журналістами. Сама Таюне теж мовчить і публічно говорить лише про їхню творчість і спільну роботу.

До речі, ставати сольною співачкою вона не планує, хоча має всі можливості. Почасти і тому величезна армія прихильниць повелителя вовчиць впевнена, що Таїсія (справжнє ім’я Таюне) — та сама дружина Винника.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Цілком можливо, скоро Каті Осадчій вдасться вивудити раніше невідомі деталі з закулісного життя співака. Так, Олег у себе в Instagram поділився кадрами зі “Світського життя”, на яких дає інтерв’ю дружині Юрія Горбунова.

Скриншот из Инстаграма Олега Винника
Скріншот з Інстаграма Олега Винника

Про що саме вони розмовляли, поки що невідомо. Втім, зараз артист знімається в 11 сезоні вокального талант-шоу “Голос країни”, тому йому точно є що розповісти. Компанію Виннику складають Тіна Кароль, Надя Дорофєєва та Діма Монатік.

А ось більше подробиць про сокровенне — про кохання Олега, дивіться у відео:

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.