Помер Олександр Шаляпін: стендап-коміка і актора не стало у віці 41 року

У понеділок 25 січня 2021 помер стендап-комік і актор Олександр Шаляпін. Інформацію підтвердила його дружина.

Тіло 41-річного Шаляпіна знайшла його дружина Анастасія в їх московській квартирі на Хорошевському шосе. Відомо, що він наклав на себе руки, правоохоронні органи на даний момент займаються перевіркою цієї версії. Від минулих відносин у артиста залишилася дочка.

За словами менеджера Шаляпіна, останнім часом комік страждав від депресії і лікувався від алкоголізму, що, ймовірно, і призвело до такого трагічного результату. Олександр проходив лікування в спеціалізованій клініці в Бєлгороді, додому він повернувся зовсім нещодавно — всього за кілька днів до трагедії.

Александр Шаляпин
Олександр Шаляпін

Герой нашої сьогоднішньої статті народився 6 травня 1979 року в Люберцях. Все своє життя він присвятив творчості — з 12 років він займався в театральній студії, потім, ставши постарше, вступив в КВН і почав зніматися в кіно. Зараз його знають як кіноактора, професійного ведучого, шоу-мена, біт-боксера, майстра звукових імпровізацій і пародій, а також артиста жанру стендап комедії.

На рахунку Шаляпіна ролі в картинах “Бумер: Фільм другий” і “Універ. Нова общага”. Також він відомий за участю в популярних телепроектах “Большая разница” і “Stand Up на ТНТ”.

Александр Шаляпин в Stand Up
Олександр Шаляпін в Stand Up

Яким би веселим життя Олександра не здавалося на екрані, поза ним воно було зовсім іншим. До весілля з Анастасією комік двічі був одружений. Обидва рази розлучення супроводжувалися публічними скандалами і давалися йому вкрай важко.

З боку здавалося, що з третьої дружиною Шаляпін нарешті знайшов щастя, він часто публічно дякував їй за підтримку і висловлював свою любов, проте врешті-решт депресія все одно взяла над ним верх.

Александр Шаляпин со своей третьей женой Анастасией
Олександр Шаляпін зі своєю третьою дружиною Анастасією

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.