Еллерт не витримав і зізнався, що вони з Ксенією Мішиною разом за контрактом: “Чекаю його закінчення”

Обранець української "Холостячки" Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про існування контракту між ними.

Особисте життя героїв нашої сьогоднішньої статті не перестає цікавити публіку, адже їхні стосунки розвивалися на очах у всієї України.

Як би скептично багато хто не ставився до любові на реаліті-шоу, вона все ж таки існує. Це підтверджує пара Микити Добриніна і Даші Квіткової, які готуються до народження дитини, і, звичайно ж, Мішиної та Еллерта.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Закохані з’їхалися вже через кілька днів після фіналу “Холостячки” і з тих самих пір вони не розлучалися. Олександр і Ксенія відмінно ладнають з дітьми один одного від минулих відносин і вже навіть представляють, якою буде їхнє майбутнє весілля, хоча точну дату поки не називають.

Як активні користувачі соціальних мереж, Ксюша і Саша регулярно відповідають на питання, що цікавлять шанувальників. На цей раз в Instagram-stories зірка серіалу “Кріпосна” влаштувала черговий опитувальник, але відповіді давала не вона, а її обранець.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт ще на Холостячці

Навколо пари ходить багато чуток, включаючи і те, що вони разом тільки за контрактом. Еллерт вирішив розставити всі крапки над i, важко зітхнув і не став заперечувати, що це дійсно так:

“Так, це правда і контракт на все життя, тому ось чекаю його закінчення”, — сказав Олександр з посмішкою на обличчі.

Скриншот из Инстаграма Ксении Мишиной
Скріншот з Інстаграма Ксенії Мішиної

Варто відзначити, що коханий Мішиної не позбавлений почуття гумору. Втім, це зовсім не дивно, враховуючи, що він є одним з авторів студії “Квартал 95”.

У цій же сесії відповідей на питання герої статті розповіли, що їх дратує один в одному. Ксенію бісить ображене обличчя Олександра, а йому не подобаються регулярні переживання актриси з приводу зайвої ваги.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.