Світлана Лобода в ультраміні влаштувала спекотні танці поруч з невідомим красенем: Ліндеманну не сподобається

Відома українська співачка Світлана Лобода регулярно дивує шанувальників, що вона зробила і на цей раз, влаштувавши запальні танці посеред нічного моста.

Героїня нашої сьогоднішньої статті активно веде свій особистий блог в Інстаграм. Світлана Лобода регулярно публікує там нові фото і відео, які завжди збирають масу захоплених коментарів і оцінок “Подобається”. Втім, з її величезною армією фанатів інакше бути й не може.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

На цей раз виконавиця поділилася роликом з нічними розвагами. У кадрі Світлана танцює в темряві на підвісному мосту, надівши спідницю вище коліна, толстовку і масивні білі кросівки.

Зверху зірка накинула плащ і кепку, а темні сонячні окуляри посеред ночі додають ще більшої невимушеності її образу. Від довгих засмаглих ніг співачки неможливо відвести погляд. Таким незвичайним чином вона вирішила показати і розповісти, як сильно любить життя.

До речі, на задньому плані в якийсь момент з’являється незнайомий чоловік, якого явно порадували танці артистки, адже він посміхається в камеру. Навряд чи такому зрадіє ймовірний наречений Лободи Тілль Ліндеманн. Саме соліста німецької рок-групи Rammstein шанувальники вважають батьком молодшої дочки Світлани Тільди.

Скриншот из видео Светланы Лободы
Скріншот з відео Світлани Лободи

Незважаючи на те що потенційна пара неодноразово з’являлася на публіці разом, коментувати відносини вони не поспішають. Продюсер співачки Нателла Крапівіна в інтерв’ю Ксенії Собчак теж не стала розкривати всі карти і лише зазначила, що це не продюсерський хід, а в особисте життя своєї підопічної вона не втручається.

Лобода і Ліндеманн
Лобода і Ліндеманн

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.