6 років без Скрябіна: чим закінчилося розслідування загибелі Кузьми та яким він був за життя

2 лютого 2021-го виповнюється шість років з того моменту, як Україна втратила талановитого артиста Кузьму Скрябіна, який не боявся різких і відвертих висловлювань.

У цей день 2015 співак поспішав в аеропорт після концерту групи “Скрябін” в Кривому Розі. Він їхав за кермом свого джипа Toyota Sequoia по слизькій від дощу і морозу дорозі.

Близько сьомої ранку на трасі “Кіровоград — Кривий Ріг — Запоріжжя” на одному із затяжних поворотів його авто зіткнулося з молоковозом. Подушки безпеки спрацювали, проте життя Кузьмі це не врятувало — від отриманих травм він помер на місці.

За висновком МВС після тривалого слідства, причиною смерті Андрія Кузьменка (справжнє ім’я артиста) стало перевищення швидкості, в результаті чого він не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу.

Фото з місця ДТП, в якому загинув Андрій Кузьменко
Фото з місця ДТП, в якому загинув Андрій Кузьменко

У загибель героя статті не могли повірити ні його друзі, ні рідні, а шанувальники бачили в цьому не нещасний збіг обставин, а сплановане ДТП через його активну політичну позицію. Він постійно допомагав українським бійцям, провідував їх у лікарнях, знімав відео зі зверненнями до депутатів, на яких їздив по Україні і скаржився на жахливу якість доріг.

Група Скрябін
Група Скрябін

Варто відзначити, що після аварії чоловік на ім’я Дмитро Ященко назвав себе свідком і заявив, що позашляховик Скрябіна підрізало інше авто. Однак на контакт з правоохоронцями Дмитро так і не вийшов, тому його версія не доведена.

2 лютого 2015-го у багатьох містах країни люди вийшли на вулиці в пам’ять про покійного Кузьму, на площах ставили його портрети, приносили квіти, запалювали свічки і лампадки.

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

За життя Андрій Кузьменко був талановитий буквально у всьому. Він і займався музикою, і продюсував інших виконавців, і писав тексти, і навіть був телеведучим. Йому завжди було, що сказати, причому робив він це максимально чесно.

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

Незважаючи на те що Скрябіна немає ось уже 6 років, його слова живуть і досі, а прекрасні пісні збережуть пам’ять про нього назавжди.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.