Історія кохання Софії Ротару і Анатолія Євдокименка за 60 секунд: любов з першого погляду (Відео)

Анатолій Євдокименко закохався в Софію Ротару по фотографії на обкладинці журналу. У це важко повірити, але це дійсно так. А їхній шлюб став прикладом для мільйонів.

Коли Софії було 17, вона виграла український огляд художньої самодіяльності. В якості призу Ротару знялася для обкладинки журналу «Україна» за 1965 рік. Анатолію в той час було 23 роки, він служив в армії. Випадково йому на очі потрапив той самий номер журналу Україна з майбутньою дружиною на обкладинці і його серце буквально завмерло.

Софія Ротару в юності
Софія Ротару в юності

Євдокименко показав однополчан, які гарні дівчата живуть на його батьківщині, повісив фото над ліжком і пообіцяв собі знайти цю красуню. Так і сталося!

Шлюб Софії Ротару з Анатолієм Євдокименко тривав 34 роки – це величезний проміжок часу, який подарував обом щастя і нескінченні хвилини любові.

Він би побив усі рекорди, якби не трагічна подія 2002 року – Анатолія не стало. Не можна сказати що навіть зараз Софія Михайлівна повністю оклигав від втрати любові всього свого життя.

Захоплює те, що в її серці і душі так і залишився один Анатолій Євдокименко – нехай його вже давно і немає, але Софія Михайлівна не змогла нікому відкритися і полюбити так, як любила раніше.

Ще одна вражаюча історія кохання – це пара Алли Борисівни і Максима Галкіна. Їх історія кохання – це томи книг, але ми вмістили розповідь про найважливіше в одну хвилину.

Неможливо приховувати конфлікт Алли Пугачової та Софії Ротару: чому між співачками довгі роки ворожнеча

Також ми спробували дізнатися – чи правда, що дві відомі зірки спочатку СРСР, а потім Росії і України ворогують уже багато років. Відповідь і причини – в нашому спеціальному сюжеті!

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.