Оля Полякова похвалилася своїм міцним горішком перед Андрієм Данилко: “А ручки самі тягнуться”

Популярні українські виконавці Оля Полякова та Андрій Данилко, більш відомий по альтер-его Вєрка Сердючка, дали жару в ефірі "Маски".

Нарешті телеглядачі дочекалися і на телеканалі “Україна” щосуботи виходить наймузичніший і в той же час найдетективніший проект вітчизняного телебачення — шоу “Маска”. Це адаптація всесвітньо відомого “The Masked Singer”, в рамках якого зірки переодягаються в незвичайні костюми та виконують знамениті хіти, а детективи повинні відгадати, хто саме ховається за маскою.

мШоу
Шоу Маска і його ведучий Володимир Остапчук

Це непросте завдання дісталося Насті Каменських, Дзідзьо, Олегу Виннику, Олі Поляковій і Андрію Данилку. Парочка останніх регулярно опиняється під прицілом камер, причому під час конфузів.

Детективы шоу Маска — Андрей Данилко, Оля Полякова, Дзидзьо, Настя Каменских, Олег Винник
Детективи шоу Маска — Андрій Данилко, Оля Полякова, Дзідзьо, Настя Каменських, Олег Винник

На цей раз Суперблондинка в обтягуючій червоній корсетній сукні повернулася спиною до сидячого поруч Данилко і нахилилася. Звичайно, ракурс вийшов вельми зухвалим, тому Андрій не стримався і погладив “стиглий горіх” колеги. Незважаючи на те що Полякова відома своїм почуттям гумору і відсутністю комплексів, від витівки Сердючки зніяковіли усі.

“Андрій Михайлович, а ручки самі тягнуться просто!”, — зазначив ведучий Володимир Остапчук.

Глядачі не стали мовчати і поділися емоціями від побаченого в коментарях до посту на офіційній сторінці шоу в Інстаграмі:

  • “Оля приколістка”;
  • “Мда”;
  • “Ой як нелегко Андрію Михайловичу, ой як не легко. Стільки спокус навколо”.

Втім, спокус дійсно багато, адже чоловічу половину детективів оточують чарівні зіркові красуні, від яких просто неможливо відвести погляд.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.