Маша Єфросиніна повністю змінила імідж: підстриглася під хлопчика і стала попелястою блондинкою (ФОТО)

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна вразила шанувальників різкою і кардинальною зміною іміджу — вона більше не брюнетка.

Останнім часом героїня нашої сьогоднішньої статті зосередилася на роботі поза телебачення. Вона веде власне YouTube-шоу “Экзамен”, займається соціальними та благодійними проектами, не забуває про розвиток особистого блога в соціальних мережах. Проте, Машу все так же часто звуть в різні телепроекти і вона із задоволенням приймає ці пропозиції.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Нещодавно Єфросиніна стала зірковим експертом в шоу “Супер Топ-модель по-українськи”, склавши компанію Аллі Костромічовій, Сергію Нікітюку і Соні Плакидюк. Також зірка пробує себе в амплуа тренера на “Лізі сміху”, але на цьому її таланти не закінчуються.

Зараз Маша знімається в проекті “Ліпсінк батл”, який зовсім скоро буде радувати глядачів своїми музичними пародіями. Його ведучими стануть Тіна Кароль і Потап.

Тіна Кароль і Потап в шоу Ліпсінк Батл
Тіна Кароль і Потап в шоу Ліпсінк Батл

Це адаптація популярного американського формату “Lip Sync Battle”, де знаменитості перевтілюються в відомих співаків і співачок під усіма улюблені хіти. Завдання учасників полягає в тому, щоб максимально переконливо відтворити пісню, копіюючи міміку, манеру подачі і зовнішність справжнього виконавця.

Як активний користувач Інстаграм, Єфросиніна вже встигла похвалитися перед шанувальниками одним зі своїх перетворень. Так, в стрічці теледіви з’явився короткий ролик, в якому вона постала зовсім іншою — з короткою стрижкою під хлопчика і пофарбованим в попелястий блонд волоссям.

Скриншот из Инстаграма Маши Ефросининой
Скріншот з Інстаграма Маші Єфросиніної

Думка коментаторів щодо того, в кого ж Маша перевтілилася, розділилася — одні впевнені, що це Борис Апрель, інші побачили в ній Макса Барських, а треті і зовсім згадали Вітаса.

Маша Еросініна
Маша Еросініна

Крім того, підписники обсипали Єфросиніну компліментами, зазначивши, що такий імідж їй пасує:

  • “Дуже класно з білим волоссям”;
  • “Краса неймовірна!”;
  • “Як вам круто з таким кольором волосся”, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.