Співачка Руслана оголосила про продовження “Диких танців”: переможниця Євробачення згадала про колишню славу

Колись популярна українська співачка Руслана потішила шанувальників новиною про продовження "Диких танців" — зірка готує новий альбом.

Героїня нашої сьогоднішньої статті прославилася завдяки перемозі на міжнародному конкурсі пісні “Євробачення” в далекому 2004 році. Своїм вибуховим виступом Лижичко принесла Україні перше місце. Більш того, Руслана стала тією, хто вперше виконав україномовний хіт, чим підкорила серця мільйонів українців.

Хвиля популярності швидко захлеснула артистку і незабаром вона брала участь у багатьох творчих проектах і регулярно з’являлася на телебаченні. Втім, через кілька років зірка практично поставила хрест на кар’єрі співачки тим, що почала брати активну участь в політичному житті країни.

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

З тих самих пір Руслану рідко можна побачити виступаючою на сцені, а на блакитних екранах вона в основному з’являється як громадська активістка. Втім, нещодавній випуск ток-шоу “Право на владу” на телеканалі 1+1 дав надію фанатам Лижичко.

Пов’язано це з тим, що саме знаменитість повідомила в ефірі:

“Я записую новий альбом, який я присвятила 30-річчю нашої країни, і ви продовження “Диких танців” таки побачите в цьому році, він вийде”.

Руслана в эфире Право на владу
Руслана в ефірі Право на владу

З огляду на те, що альбом приурочений до ювілею незалежності України, можна припустити, що від політики творчість героїні статті далеко не піде. Втім, про це поки що рано пліткувати.

Крім телебачення, новинами про своє життя співачка також ділиться в соціальних мережах. На Інстаграм Руслани Лижичко підписані менше 20 тисяч чоловік, проте, під її фотографіями завжди збирається маса приємних коментарів і компліментів.

Инстаграм Русланы
Інстаграм Руслани

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.