Ані Лорак прийшла на вечірку Кіркорова з донькою і колишнім чоловіком під ручку: дала Мурату другий шанс

Українська співачка Ані Лорак вперше після скандального розлучення вийшла в світ в компанії колишнього чоловіка Мурата. Утрьох з дочкою вони відвідали вечірку Кіркорова.

Лорак і Налчаджиоглу були одружені 10 років. За ці роки у пари народилася дочка Софія, але навіть дитина не зупинила артистку від подачі на розлучення. На початку 2019-го герої статті офіційно стали екс-подружжям. Причиною послужили зради тепер уже колишнього чоловіка Ані Лорак. Турецький бізнесмен навіть попадався під приціл камер папараці в суспільстві іншої дівчини, коли ще був одружений на зірці.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

До недавнього часу Мурат і Кароліна після розлучення спілкувалися виключно заради дочки, проте, схоже, що все змінилося. Так, днями відгриміла пишна вечірка Філіпа Кіркорова, присвячена Євробаченню. В рамках заходу була представлена нова пісня співачки Наталії Гордієнко, яку продюсує поп-король і яка в цьому році представить Молдову на пісенному конкурсі.

З такої нагоди зібрався весь бомонд російського шоу-бізнесу, включаючи і куму Філіпа Бедросовича Ані Лорак — Кіркоров є хрещеним батьком Соні. На світський вихід співачка взяла з собою не тільки дочку, але і Налчаджиоглу.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова

Можливо, екс-подружжю вдалося помиритися і налагодити відносини заради дитини. Може бути, що між Кароліною і Муратом знову спалахнули почуття — шанувальникам залишається тільки здогадуватися. Проте, складається враження, що всі образи залишилися в минулому, оскільки колишній чоловік Ані Лорак привів її на вечірку під ручку, та й спілкувалися вони мило, навіть дуже.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

При цьому продюсера Black Star Єгора Глєба в той вечір поруч з артисткою не було, але ж саме з ним їй приписують роман. Більш того, виконавицю навіть підозрюють у вагітності. Всі подробиці в наступному відео:

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.