Шоумен Андрій Джеджула відверто розповів про горе в сім’ї: “У ці хвилини тебе не стало”

Відомий український телеведучий Андрій Джеджула відкрито ділиться з шанувальниками головними новинами в своєму житті, але не завжди радісними.

Герой нашої сьогоднішньої статті неодноразово опинявся в центрі скандалів. Коли він розходився з екс-віагрянкою Сантою Дімопулос, ходило багато чуток про побиття і заборони співачки бачитися колишньому з сином Даніелем. Втім, незважаючи на публічні з’ясування відносин, їм все ж вдалося налагодити відносини заради спільної дитини.

Андрій Джеджула та Санта Дімопулос
Андрій Джеджула та Санта Дімопулос

З нинішньою дружиною Юлією Леус у Андрія теж не все так гладко. Ще під час вагітності жінка натякала на розлучення, однак сімейні розбіжності вляглися, а нещодавно у пари народилася дочка, дівчинку назвали незвичайним ім’ям — Адель, про що Джеджула насамперед повідомив в Інстаграмі.

Юлія Леус і Андрій Джеджула
Юлія Леус і Андрій Джеджула
Діти Андрія Джеджули
Діти Андрія Джеджули

На цей раз в його профілі з’явився сумний пост, який він присвятив своїй покійній мамі, яка пішла з життя 8 березня 2016 року:

“5 років тому я вранці привітав по телефону маму, відправив через тата букет і домовився приїхати до 18:00. А о 16:55 подзвонив тато, коли я був на пів дороги до дому і сказав, що мамі погано, він тоді і не зрозумів, що вона вже пішла!”.

Мама Андрія Джеджули
Мама Андрія Джеджули

За спогадами Андрія, коли він все ж таки доїхав додому і побачив Катерину Олександрівну, то не міг повірити в те, що трапилося:

“Вона була як жива, тільки НЕ жива фізично! Я намагався робити штучне дихання, я говорив з нею, кричав, тряс в надії, що помилка…”.

З тих пір душевний біль притупився, проте серце все так же болить, написав Джеджула. Коментатори висловили йому щирі співчуття і відзначили, що у випадку з такими важкими втратами час не лікує, а лише припікає рану, з чим важко сперечатися.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.