Катя Осадча після чуток про вагітність похизувалася подарунком від іншого: Горбунов опинився за бортом

Відома українська телеведуча Катя Осадча похвалилася в соціальних мережах подарунком, який їй подарував не Горбунов, а інший чоловік.

Героїня нашої сьогоднішньої статті починала кар’єру в модельній сфері. Ще в шкільні роки Катя знімалася для модного глянцю, проте своє життя майбутня телезірка вирішила пов’язати з журналістикою. Цікаво, що спочатку Осадча не могла похвалитися знаннями української мови. Тим не менш, це не стало перешкодою на шляху до її мрії.

Так, через кілька місяців після народження старшого сина Іллі Катерина стала займатися з викладачем для відпрацювання дикції і постановки мови. Робота над собою безперечно принесла свої плоди, адже зараз Осадча є обличчям телеканалу 1+1, а її голос знає кожен телеглядач.

Катя Осадча
Катя Осадча

Крім насичених робочих графіків на зйомках, зірка не забуває активно розвивати особисту сторінку в соціальних мережах. В Інстаграмі Катя Осадча регулярно публікує нові фото і відео для величезної армії шанувальників.

На цей раз ведуча поділилася свіжим фото з гримерки, на якому постала з яскравим макіяжем і пишною зачіскою, але увагу привертає не це. В руках знаменитість тримає розкішний букет квітів від прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Скриншот из Инстаграма Кати Осадчей
Скріншот з Інстаграма Каті Осадчої

Судячи з усього, Катерина візьме у політика інтерв’ю, хоча зовсім недавно вони вже спілкувалися в рамках шоу “Світське життя”.

Катя Осадча та Денис Шмигаль
Катя Осадча та Денис Шмигаль

З чим пов’язана така частота їх зустрічей, невідомо, і що з цього приводу думає її чоловік Юрій Горбунов, теж. Але ж публіка впевнена, що Катя Осадча вагітна втретє і скоро подарує ще одного спадкоємця коханому чоловікові. Нам залишається тільки гадати, чи це так.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.