Засудженого Єфремова номінували на престижну кінопремію: тюремний термін за смертельне ДТП не перешкода

Відомий російський актор Михайло Єфремов відбуває покарання за скоєне ДТП, але це не завадило йому стати номінантом престижної кінопремії.

Уже кілька місяців із загального терміну в 7,5 років Михайло сидить в колонії загального режиму. Проте, з перших сторінок новинних видань артист не пропадає.

На цей раз справа стосується його акторського таланту. Так, Єфремов опинився в списку кандидатів на одну з нагород російської кінопремії “Ніка”. Героя нашої сьогоднішньої статті номінували в категорії “Краща чоловіча роль другого плану” за гру в драматичному фільмі “Француз”. Там Михайло Олегович втілив образ батька головного героя — колишнього радянського в’язня і викладача.

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Стрічка вийшла на екрани ще восени 2019-го, проте через пандемію наступної весни церемонію нагородження не проводили. Тому на майбутній премії будуть нагороджуватися лауреати одразу за два роки.

У мережі з цього приводу розпалюються бурхливі обговорення. Багато хто дивується, навіщо засудженого Єфремова взагалі номінують.

Міхайю Єфремов в суді
Міхайло Єфремов в суді

Варто відзначити, що з вини Михайла в червні 2020-го загинув кур’єр Сергій Захаров в результаті зіткнення їх автомобілів. Актор сів за кермо в нетверезому стані, виїхав на зустрічну смугу і в’їхав у фургон Захарова. Отримані ним травми були несумісні з життям — чоловік помер вже на наступний ранок після аварії.

Загиблий в ДТП з Єфремовим Сергій Захаров
Загиблий в ДТП з Єфремовим Сергій Захаров

Суд над Єфремовим теж видався вельми скандальним, а по його підсумкам знаменитість засудили до 8 років позбавлення волі. Новому адвокату вдалося скоротити термін шляхом подачі апеляції, але не на багато — всього лише на півроку.

Про інші найгучніші зіркові ДТП дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.