Олександра Кучеренко розповіла, як проводить час, поки її чоловік Дмитро Комаров пропадає в експедиціях

Зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров одружений на телеведучій Олександрі Кучеренко, якій доводиться миритися з тим, що чоловік постійно пропадає у відрядженнях.

Цю молоду і відому пару звів конкурс краси “Міс Україна 2016”. Олександра боролася за головний титул, а Дмитро був одним з членів журі. Свої відносини закохані довго приховували від широкої публіки, причому навіть під час участі в “Танцях з зірками”, де вони були парою.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко в Танцях з зірками

Сімейним щастям з шанувальниками подружжя поділилося лише після таємного весілля в Єрусалимі, на якому були присутні тільки найближчі молодят. З тих пір Комаров і Кучеренко не ховаються і відвідують світські заходи удвох. Втім, трапляється це не так часто, адже Дмитро майже завжди зайнятий зйомками “Світу навиворіт” і знаходиться в експедиціях.

Дмитро Комаров
Дмитро Комаров на зйомках Світу навиворіт

Олександра теж не нудьгує на самоті і теж подорожує, правда по Україні. У програмі “Світське життя” зірка розповіла, що весну зустріла на Закарпатті, причому не сама:

“Я вперше потрапила на Закарпаття. Була і в Ужгороді, і в Мукачево. Це було 8 березня, особливо сподобалися крокуси — це перше, що народжується в природі, коли ще лежить сніг. Вперше я скупалася в гірській річці взимку. Там є така можливість, є гарячі чани, є річка і можна омолоджуватися. Тобто я кажу чоловікові, що ще молодше стала”.

Олександра Кучеренко в Світського життя
Олександра Кучеренко в Світському житті

До речі, не бачилося подружжя вже півтора місяці, а компанію в подорожі на Західну Україну Кучеренко склали батьки, які завжди і в усьому підтримували свою тепер уже знамениту дочку.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.