49-річна телеведуча Лєра Кудрявцева потрапила до реанімації: відвезли прямо зі знімального майданчика

Відома російська телеведуча Лєра Кудрявцева потрапила до реанімації. Зірку екстрено госпіталізували прямо посеред чергових зйомок.

Лєра відноситься до числа тих знаменитостей, які активно розвивають свої сторінки в соціальних мережах і діляться з шанувальниками усіма новинами з життя. На цей раз у себе в Інстаграмі Кудрявцева дала привід для занепокоєння, опублікувавши кадри з реанімаційної палати з крапельницею в руці, хоча ще кілька годин тому вона ділилася роликами з гримерки і розповідала про нові творчі плани.

За словами зірки, причиною різкого погіршення самопочуття стали нерви, стрес і перенавантаження, проте лікарі не відразу зрозуміли, що ж сталося з зірковою пацієнткою, тому їй провели повне обстеження серця і легенів:

“Злякалася я знатно. І всіх налякала. Загалом, попередньо те, що треба більше відпочивати, тому що фізика дає збій. Накопичена втома”.

Скриншоты из Инстаграма Леры Кудрявцевой
Скріншоти з Інстаграма Лєри Кудрявцевої

Також, перебуваючи в реанімації, Лєра розповіла, що сталося на знімальному майданчику:

“Свідомість я не втрачала, мені просто на роботі стало погано. Мені стало важко дихати і в грудині заболіло. Я дико перелякалася”.

Скриншоты из Инстаграма Леры Кудрявцевой
Скріншоти з Інстаграма Лєри Кудрявцевої

Звичайно, колеги оперативно викликали швидку допомогу, а вже прибулі медики вирішили, що зірку слід госпіталізувати.

Варто відзначити, що це не перші проблеми зі здоров’ям Кудрявцевої в новому році, причому минулий вона теж завершила невдало. В кінці 2020-го Лєра опинилася в лікарні через пошкодження грудного імпланта.

Лера Кудрявцева
Лєра Кудрявцева

У січні 2021-го телеведуча заразилася Ковідом і не змогла відправитися на довгоочікуваний відпочинок. Самоізоляцію вона провела далеко від рідних в міській квартирі, але на цьому біди не закінчилися. Після повернення додому Лєра зламала крижі і ще кілька тижнів відновлювалася.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.