“Вагітну” Катю Осадчу і Юрія Горбунова вже вітають з майбутнім поповненням: зростаючий живіт не приховати

Відоме українське подружжя Каті Осадчої і Юрія Горбунова не перестає отримувати привітання з майбутнім поповненням.

Герої нашої сьогоднішньої статті познайомилися на роботі, тому початок їх відносин цілком можна назвати службовим романом. Афішувати його вони не поспішали. Втім, приховувати спеціально теж не намагалися.

Нарешті в лютому 2017-го Катя Осадча та Юрій Горбунов зіграли весілля, а вже через пару тижнів після цього у них народився син Іван. Для шоумена це первісток, незважаючи на те що ще до Катерини він встиг одружитися з іншою жінкою, тоді як для телеведучої Іван став другою дитиною. Від попереднього шлюбу з Олегом Поліщуком у зірки “Світського життя” залишився дорослий син Ілля.

Сини Каті Осадчої
Сини Каті Осадчої

Останнім часом теледіву раз у раз підозрюють в третій вагітності. Шанувальники вишукують будь-який натяк на зростаючі форми знаменитості. Більш того, під останньою публікацією Осадчої в Instagram користувачі мережі вже вітають їх з Горбуновим з майбутнім поповненням.

Причиною такої реакції стала яскрава сукня Катерини з незвичайною обробкою в області талії, через яку візуально здається, що її живіт округлився. На фото зірка позує в знімальному павільйоні “Голосу країни”, де компанію їй склав коханий чоловік (листайте вправо).

“Ми все ближче до прямих ефірів”, — пише телеведуча.

Ось як на пост відреагували численні коментатори:

  • “Красуня!”;
  • “Ви вагітні?”;
  • “Вітаю вас з майбутнім поповненням! Красива сім’я”;
  • “Вагітна!”;
  • “Щастя вашій родині”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

А якщо хочете дізнатися історію кохання Каті Осадчої і Юрія Горбунова всього за одну хвилину, дивіться наступне відео:

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.