(Відео) Діти Кіркорова Алла-Вікторія і Мартін блищали на подіумі в розкішному вбранні: не гірше Лізи Галкіної

Діти короля російської естради Філіпа Кіркорова спробували себе в якості моделей і пройшлися по подіуму на справжньому показі.

Єдиною законною дружиною Філіпа Бедросовича була Алла Пугачова, однак за 11 років шлюбу спільних спадкоємців у них не з’явилося. Свою мрію стати батьком артист все ж втілив і завдяки сурогатній матері у нього народилися двоє прекрасних дітей — дочка Алла-Вікторія і син Мартін-Крістін. Цікаво, що дівчинку Кіркоров назвав на честь Примадонни та жінки, яка її народила.

Кіркоров і його діти
Кіркоров і його діти

Співак намагається залучати дітлахів до публічності і часто бере їх з собою на світські заходи. У такому юному віці Алла-Вікторія і Мартін уже встигли побувати на телебаченні, взяти участь в декількох модних показах іменитих модельєрів і навіть прикрасити обкладинку глянцевого журналу.

На цей раз діти Кіркорова разом з сином Яни Рудковської та Євгенія Плющенка Гномом Гномичем стали моделями в ювілейному показі магазину брендового дитячого одягу.

Спочатку Алла-Вікторія витончено пройшлася по подіуму в літньому платтячку і плащі, а Мартін продефілював в бежевому костюмі з рюкзаком, підкоривши всіх присутніх своєю променистою посмішкою.

Діти Кіркорова на показі
Діти Кіркорова на показі
Діти Кіркорова на показі
Діти Кіркорова на показі

Потім сестра і брат вийшли до глядачів удвох вже в новому вбранні — дочка Філіпа в пишній сукні з квітчастим візерунком, чорному піджаку і з маленькою сумочкою в колір, а на синові поп-короля був класичний чорний смокінг з метеликом.

Скріншот з Інстаграма Філіпа Кіркорова
Скріншот з Інстаграма Філіпа Кіркорова
Скріншоти з Інстаграма Філіпа Кіркорова
Скріншоти з Інстаграма Філіпа Кіркорова

Не можна не відзначити, що з кожним разом дітлахи тримаються на публіці все впевненіше. Втім, з такою підтримкою в обличчі знаменитого тата по-іншому бути й не може.

А якщо хочете дізнатися, хто є матір’ю Алли-Вікторії і Мартіна, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.