Вагітна третьою дитиною Лілія Ребрик показала округлий живіт: приховувала новину місяців сім, не менше

Відома українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик зачарувала шанувальників вагітними фото. Для зірки це вже третє за рахунком цікаве положення.

Лілія щаслива в шлюбі з хореографом Андрієм Диким, з яким познайомилася завдяки “Танцям з зірками”. На той момент майбутні чоловік та дружина обидва були невільним — він жив з цивільною жінкою, а вона теж знаходилася у відносинах. Після закінчення проекту партнери виступили на “Слов’янському базарі”, після чого все і закрутилося. Розлучницею Ребрик себе не вважає, оскільки чоловік сам робить свій вибір.

Менше, ніж через рік після знайомства пара одружилася, причому вони просто хотіли тихенько розписатися, але вийшло гучне весілля на всю країну. Справа в тому, що сестра Лілії Юліана зробила сюрприз молодятам і таємно зібрала найближчих в потрібний час в потрібному місці. Серед друзів виявилися і журналісти з камерами, тому вже ввечері на гала-концерті “Танців” Україна побачила весільний сюжет закоханих.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий спочатку на Танцях із зірками, потім на власному весіллі
Лілія Ребрик та Андрій Дикий спочатку на Танцях з зірками, потім на власному весіллі

Подружжя виховує двох дочок — восьмирічну Діану і трирічну Поліну, але в Інстаграмі Лілії Ребрик з’явилося інтригуюче фото, яке натякає на третю вагітність. Втім, виявилося, що актриса чекає дитину не в реальному житті, а на знімальному майданчику.

Лілія Ребрик з дочками
Лілія Ребрик з дочками

Так, в цікавому положенні знаходиться її героїня Світлана в серіалі “Папаньки”. Звичайно, живіт на Лілії накладний, але виглядає він дуже природно:

“Кіношна вагітність — це дуже зручно. Спочатку вся знімальна група думала, що я реально вагітна, всі вітали мене, поступалися місцем”, — розповідала Ребрик.

Скриншот из Инстаграма Лилии Ребрик
Скріншот з Інстаграма Лілії Ребрик

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.